Avocadodrøm – Sund morgenmad med Avocado

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Avocadodroem - Sund morgenmad med avocado hører til blandt mine absolutte favoritter om morgenen

     5
Avocadodrøm - Sund morgenmad med Avocado

Avocadodrøm – Sund morgenmad med avocado hører til blandt mine absolutte favoritter om morgenen. Jeg kalder den for avocadodrøm, fordi avocado og banan sammen giver morgenmaden en cremethed, så den minder om yoghurt. Den smager godt og er mættende og fuldtnærende. Jeg kan varmt anbefale dig at prøve avocadodrøm. Det er sund morgenmad med avocado, der bare smager godt.

Ingredienser (2 personer)

1 dl valnødder
1/2 dl æblesaft eller vand

1 æble
1 avocado
1 banan
1 kiwi
Saften af ½ citron
½-1 tsk vanillepulver

Fremgangsmåde:
Lad valnødderne trække i æblesaft eller vand natten over eller ca. ½ time. Blend alle ingredienser til en let og ensartet masse. Server med friske bær og/eller hjemmelavet mysli med hørfrø og hakkede mandler. Retten kan varieres og der kan tilsættes æble eller ananas eller andre frugter i stedet for de angivne. 
Du kan også tilsætte lidt god olie og proteinpulver – eksempelvis hampefrøolie og hampeproteinpulver – så har du et fuldtdækkende måltid.

Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER
Du kan finde opskriften på morgenmad med æg og avocado HER

Du kan læse mere om betydningen af en god morgenmad HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.