Antiinflammatorisk bær smoothie

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Antiinflammatorisk bær smoothie

     7
Antiinflammatorisk baer smoothie

Denne opskrift på antiinflammatorisk bær smoothie smager fantastisk og er super let at lave og sund at starte dagen med. Du kan også sagtens tage den med dig, hvis du har travlt. Antiinflammatorisk bær smoothie er en let og lækker morgenmad eller perfekt som et mellemmåltid.

Ingredienser til en person:
1 kop blandede bær fx. blåbær, hindbær, havtorn eller andre bær  (kan købes økologiske på frost udenfor sæsonen)
1/2 agurk uden skræl
1/2 banan
1 skive citron med skræl
1 dl Acido eller mandelmælk

Fremgangsmåde:
Blend alle ingredienser grundigt. Du kan tilsætte lidt vand til at justere konsistensen med. Du kan også tilsætte 1 spsk ris- eller hampeproteinpulver samt 2 spsk hørfrø- eller hampefrøolie til sidst og blende med kortvarigt, så er smoothien fuldtnærende og kan gøre det ud for et måltid. Anvender du frosne bær, så kan det anbefales lige at overhælde bærrene med kogende vand før brug, for at sikre at eventuelle bakterierester tilintetgøres. Dette er ikke aktuelt ved brug af friske bær, der blot skal skylles grundigt under den kolde hane. Ingredienserne blendes, hældes i et glas og drikkes.

Her kan du finde opskriften på Grøn smoothie med protein
Her kan du finde opskriften på Knogle booster smoothie 
Her kan du finde opskriften på Tarm Booster smoorhie

Var du tilfreds med denne opskrift på Antiinflammatorisk bær smoothie? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.