Rosenkålssalat – Rosenkålssalat med Ristede Mandler

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Rosenkålssalat – Rosenkålssalat med Ristede Mandler

     3
Rosenkålssalat

Lækker rosenkålssalat med ristede mandler og cashewnødder hører til blandt vores absolutte favoritter herhjemme. Vi får den ofte, når rosenkål er i sæson, og den smager bare helt fantastisk. Rosenkålssalat med ristede mandler er velegnet til såvel fjerkræ som andre former for kød eller bønner eller linser, og den delikate smag opvejer til fulde arbejdet med at pille rosenkålene. Jeg kan varmt anbefale jer at prøve den.

Ingredienser:

16-20 rosenkål
50 g. blandede mandler og cashewnødder
100 g. frisk spinat
Skræl og saft fra 1 citron
God ekstra jomfru olivenolie
2 tsk. uraffineret salt

Fremgangsmåde:

Pluk bladene af rosenkålene, kog dem i letsaltet vand i et minut og køl af. Rist mandler og cashewnødder let på panden i jomfrukokosolie, hak dem. Rengør spinatbladene og vend mandler, cashewnødder, reven citronskræl, citronsaft, olivenolie og salt og peber sammen med spinat og rosenkålsblade. Salaten er klar til servering. Salaten er meget velegnet at servere til fisk eller fjerkræ. Anvend gerne økologiske råvarer, så undgår du unødig kemi.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Find inspiration til mere sund mad under sunde opskrifter.