Ærtesuppe med persille og cashewnødder

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Aertesuppe med persille og cashewnoedder. Smag, farve og sundhed gaar haand i haand naar denne groenne suppe serveres, den smager og maetter...

     8
Aertesuppe med persille og cashewnoedder

Ærtesuppe med persille og cashewnødder. Smag, farve og sundhed går hånd i hånd når denne grønne sag vælter dine smagsløg omkuld. På den gode måde selvfølgelig. Suppen kan fint serveres hele året rundt, og er bestemt en god måde at få lidt ekstra grønt på i hverdagen. Persille er en skøn krydderurt jeg også ynder at bruge i mine juicer og smoothies. Den indeholder et væld af næringsstoffer og vil os kun det bedste. Opskriften stammer fra Mads Bo’s bog Blending.

Ingredienser til 1 person

1 dl grønne ærter (friske eller frosne)
1 håndfuld persille
½ squash
1 fed hvidløg
1 cm ingefær
1 tsk bouillon
1 dl cashewnødder
500 ml vand
1 tsk citronsaft

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienserne i blenderen. Indstil maskinen på suppeprogrammet, eller start på laveste niveau og øg til højeste hastighed i ca. 5,30 minut. Brug hvis nødvendigt tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven med, til at starte med. Jo længere blendertid, jo varmere en suppe vil du få. Suppen er klar til servering.

Du kan finde opskriften på en suveræn tomatsuppe HER
Du kan finde opskriften på blomkålssuppe med squash HER
Du kan finde opskriften på græskarsuppe HER
Du kan læse min omtale af Mads Bo’s bog Blending HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.