Power Blending

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Power Blending er en ny bog med sunde, plantebaserede retter

     6
Power Blending

Power Blending. Mads Bo, også kendt som juice- og smoothiemesteren fra Go’ Morgen Danmark, er aktuel med en ny bog, denne gang med sunde, plantebaserede retter, der alle er fremstillet på hans super blender. I bogen Power Blending tryller Mads Bo med sin blender, og det er inspirerende og kan være din vej til lynhurtige og supersunde måltider.

Mads Bo viser i bogen, hvordan din blender kan bruges til rigtig meget andet end smoothies, og der trylles med alt lige fra plantebøffer til rygende varme supper, skønne salater og delikat tilbehør som nøddesmør, is og desserter.

Aertesuppe med persille og cashewnoedder
Aertesuppe med persille og cashewnoedder

De fleste danskere finder det udfordrende at spise 5-600 g grønsager om dagen, men med opskrifterne i Mads Bo’s nye bog bliver det ikke bare let, men også sjovt og sundt. Personligt bruger jeg min blender flere gange dagligt, og jeg kan varmt anbefale Mads Bo’s nye bog, for mulighederne for at gøre madlavningen både sund og nem øges med en god blender. Det er både hurtigt, nemt og effektivt, og bogens opskrifter er, som Mads Bo selv, top inspirerende.

Mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen Power Blending lige HER
Du kan finde opskriften på denne skønne ærtesuppe fra bogen HER
Du kan finde opskriften på rødbedebøffer fra bogen HER
Du kan finde opskriften på omelet med blomkål fra bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.