Omelet med blomkål og persille

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Omelet med blomkaal og persille. Omelet er nem og laekker hverdagsmad, naar det skal gaa lidt staerkt

     5
Omelet med blomkaal og persille

Omelet med blomkål og persille. Omelet er nem og lækker hverdagsmad, når det skal gå lidt stærkt. Og har du lidt madrester fra dagen før, er dette en gylden mulighed, for at få dem brugt. Og mens omeletten står og steger færdig, kan du jo passende pakke tasken, tømme opvaskemaskinen eller sågar lave en lækker friskpresset juice eller smoothie. Både juice, smoothies og denne omelet, er raketbrændstof når det er allerbedst. Denne opskrift er fra Mads Bo’s nye bog Blending.

Ingredienser

120 gram blomkål
1 håndfuld persille
1 tsk bouillon
1 knivspids peber
4 æg

Fremgangsmåde

Start med give æg, løg, peber og bouillon en hurtig blendertur. Stop maskinen og tilsæt blomkål og persille og blend ved laveste hastighed – så de ikke bliver blendet til en smoothie. Brug tamperen til at presse ingredienserne ned i kniven. Opvarm kokosolie eller smør i en pande og hæld massen på panden. Steg omeletten ved svag varme og server.

Du kan finde opskriften på en suveræn, klassisk omelet HER
Du kan finde opskriften på en skøn salat, der kan serveres sammen med omeletten HER
Du kan læse min omtale af Mads Bo’s bog Blending HER

Var du tilfreds med denne opskrift på omelet med blomkål og persille?  Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.