Hokkaidosuppe – Opskrift på Hokkaidosuppe med Æbler og Karry

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Hokkaidosuppe – Opskrift på Hokkaidosuppe med Æbler og Karry

     4
Hokkaidosuppe - Opskrift paa Hokkaidosuppe med aebler og karry

Opskrift på lækker og cremet hokkaidosuppe, der smager fantastisk og er sund og nærende. Suppen kan krydres efter smag og behag, og du kan sagtens tilberede en stor portion og fryse ned.

Denne hokkaidosuppe med æbler og karry smager helt fantastisk og er virkelig let og hurtig at lave. Det store hokkaido græskar skal bare skrælles, løgene og æblet hakkes, så er suppen næsten klar. Hokkaidosuppe med æbler og karry er en klassiker, hvor du let og uden stort besvær kan lave dobbelt portion og fryse ned. Du kan krydre suppen efter smag og behag, og om du ønsker den stærk og fyrig eller mild og blød.

Ingredienser 4 prs.

750 g udskåret hokkaido
1 stort løg
1 syrligt æble
½-1 rød chili
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
2 tsk middelstærk karry
3/4 l. grønsagsbouillon
½ dl piskefløde eller kokosfløde
krydres med flagesalt, timian og spidskommen
Gammeldags kærnet smør til stegning

Fremgangsmåde:

Skær hokkaidokødet i grove tern. Pil og hak løg og chili. Skær løgene i skiver og fjern kernerne fra chilien og hak den fint.
Skræl æblet og skær det i tern. Varm lidt smør i gryden, tilsæt karry og derefter løgene, der simrer til de er halvbløde.
Tilsæt 1 spsk ekstra jomfruolivenolie samt resten af ingredienserne, undtagen fløde eller kokosfløde.
Retten simrer i cirka 20 min. under låg. Purer herefter med stavblender eller i blender, leger med fløde eller kokosfløde og
og smag til med krydderier. Pynt eventuelt suppen med lidt friskhakkede krydderurter, strimlede porrer og granatæblekerner inden servering.

Her kan du finde opskriften på Blomkålssuppe med squash
Her kan du finde opskriften på verdens bedste tomatsuppe

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed samt spændende, sunde opskrifter hver måned.