Opskrift på græskarsuppe – god og spicy

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde supper Opskrift på græskarsuppe – god og spicy

     10
Opskrift paa graeskarsuppe - god og spicy

Prøv denne virkelig lækre og spicy græskarsuppe, der smager fantastisk godt. Du kan selv skrue op og ned for smagen.

Denne opskrift på græskarsuppe er med chili, æbler og granatæbler. Den er spicy og susende lækker, cremet og velsmagende. Du kan sagtens lave en stor portion og fryse ned. Gør du det, så undlad kokosmælk og tilsæt først den, lige før at suppen skal serveres.

Ingredienser 4 prs.

800 g Hokkaido græskar, uden skal og kerner
1 rødløg
3 fed hvidløg
1 chili efter smag og behag
1 spsk ekstra jomfruolivenolie
200 g tomater (flåede)
200 g røde æbler
1 tsk friskreven gurkemeje
1-2 tsk spidskommen
6 dl grøntsagsbouillon
4 dl kokosmælk
Lidt vand til justering af konsistensen
uraffineret salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Skræl eller rengør Hokkaido græskarret, fjern kærnerne og skær græskarret i mindre stykker, Hak løg, hvidløg og chili groft og svits det i ekstra jomfruolivenolien. skræl æblerne og skær dem i småbitte stykker. Tilsæt herefter græskar- og æblestykkerne sammen med de flåede (økologiske) tomater. Svits det hele i nogle minutter og tilsæt mortet spidskommen og gurkemeje.

Tilsæt herefter grønsagsbouillon og lad suppen simre ved svag varme i cirka en 20 minutter. Blend suppen ensartet og cremet, juster konsistensen med lidt vand og smag den til med salt og peber. Lige før servering varmes suppen op og tages derefter af blusset for at tilsætte kokosmælk. Suppen må ikke koge, efter at kokosmælken er tilsat. Så er Hokkaidosuppen klar til servering og du kan pynte den med friske krydderurter og granatæblekerner. Velbekomme.

Du kan finde en opskrift på en anden græskarsuppe HER
Du kan finde opskriften på gulerodssuppe med ingefær HER

Var du tilfreds med denne opskrift på græskarsuppe? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.