Den Bedste Osteopat?

Forsiden Inspiration og Oplevelser Den Bedste Osteopat?

     2
den bedste osteopat

En god bekendt anbefalede mig et besøg hos osteopat Tommy Hedelund. Eftervirkninger fra en trafikulykke for mange år siden har gjort min nakke særligt følsom. Jeg har siden ulykken følt det som om, mit hoved befandt sig indeni en austronauthjelm, og jeg fik ofte hoved- og nakkepine.

Jeg har forsøgt mange forskellige ting, blevet opereret, besøgt mange behandlere, men intet har effektivt hjulpet. Derfor bestilte jeg en tid hos Tommy, der viste sig at have klinik lige i nærheden af, hvor jeg bor. Han undersøgte mig og gav sit bud på, hvad han mente kunne forårsage generne og foreslog behandling. Tommys behandlinger går grundlæggende ud på at genetablere kropslige balancer, idet ubalance et sted ofte medfører ubalance andre steder i kroppen. Det handler blandt andet om frisætning af nervebaner som selve grundlaget for en velfungerende organisme. Uddannelsen til osteopat tager 5 år og du skal have en forudgående uddannelse som eksempelvis fysioterapeut for at tage den. Det har Tommy og han er en yderst kompetent behandler med stor indsigt.

De første gange havde jeg voldsomme reaktioner på behandlingerne, men valgte at se det som positive tegn på bedring, selvom det betød at jeg fra tid til anden måtte rive en dag ud af kalenderen. Jeg besøgte i starten Tommy hver 14. dag, og vedholdenhed kombineret med Tommys kompetence har betydet, at jeg i dag kan holde de fleste gener fra livet med behandlinger cirka hver 6. uge. Det har haft rigtig stor betydning for mig at møde et menneske, der kunne hjælpe mig til at finde årsagen til mine gener og behandle den. Det er en klemt nervus vagus og gammelt arvæv, der driller, men viden herom, frisætning af nerve og arvæv har en fantastisk effekt. Jeg mærker mit hoved igen og jeg er ikke så sart som jeg var engang.

Jeg havde lyst til at dele disse erfaringer med jer, for jeg ved, at der er mange, der som jeg døjer med ryg- og nakkesmerter. Tommy Hedelunds klinik hedder Klinik for Manuel Behandling og ligger på Park Alle i Aarhus, lige ved Banegården. Du kan læse mere på www.manuelbehandling.dk.

Du kan læse mere om Tommys behandlinger af vagus nerven efter trafikuheld HER
Du kan læse mere om Tommys behandlinger af funktionelle lidelser HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.