Nature’s Own – food state vitaminer og mineraler

Forsiden Sund inspiration Nature's Own - food state vitaminer og mineraler er produkter af virkelig hoej kvalitet og optagelighed

     6
Natures Own - food state vitaminer og mineraler

Nature’s Own – food state vitaminer og mineraler. Endelig kan man sige, kom et af mine absolutte favorit vitaminer og mineral produkter til Danmark. Her sælges de nu under navnet Nature’s Own. Det er food state vitaminer og mineraler af allerhøjeste kvalitet og optagelighed, de produceres efter højeste standarder og er under løbende forbedring og udvikling.

Jeg kan godt lide tanken bag food state eller wholefood vitaminer og mineraler. Det er vitaminer og mineraler, der så at sige er pakket ind i en madpakke, så kroppens celler kan genkende dem og optage dem. Jeg foretrækker disse vitaminer og mineraler fremfor syntetiske og uorganiske vitaminer og mineraler, da optageligheden er højere, og det er derfor muligt at opnå en god effekt selv med ganske små doser vitaminer og mineraler.

Et stort studie, publiceret af DTU for nogle år siden, viste, at kroppen mest effektivt optager vitaminer og mineraler fra rigtig mad. Optageligheden fra syntetiske vitaminpiller ser hverken ud til at have samme høje optagelighed eller effekt. Derfor virker det fornuftigt at være i stand til at hjælpe kroppen med ekstra vitaminer og mineraler, som kroppens celler genkender som mad, fordi de er pakket ind i en form for madpakke.

Jeg har igennem mange år købt Nature’s Own CoQ10 multi, D vitaminer, Bone support (calcium og magnesium, D3 og K2) fra et andet EU land, men jeg er virkelig glad for, at disse kvalitetsprodukter nu er tilgængelige for alle danskere. Det er høj kvalitet til særdeles rimelige priser. Nature’s Own CoQ10 multi er et fantastisk all round produkt, og det eneste multivitaminmineral kosttilskud i Danmark, der indeholder CoQ10. Det er suverænt for din mundsundhed (CoQ10 styrker tandkødet) og for dine energiniveauer. Iøvrigt har Nature’s own også nogle virkelig gode børne multivitaminer uden alskens kemi tilsat, men i food state kvalitet og med høj optagelighed, for ikke at nævne Bone support til knoglerne.

Udvalget af letoptagelige, organiske food state produkter er heldigvis også steget igennem de senere år. I danske forretninger er det nu muligt at købe food state vitaminer og mineraler af høj kvalitet, eksempelvis fra Nature’s Own, Nani eller NDS. Der er flere lignende produkter på vej ind på markedet, ligesom der er andre højkvalitets produkter som Terra Nova, Life Extension og Solgar.

Du kan købe nature’s Own i landets helsekostforretninger samt på nettet.

Læs også:
Vitaminer og mineraler er livsvigtige
Værd at vide om kalktilskud 

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.