Graviditet og D-vitamin

Forsiden Viden og Forskning Graviditet og D-vitamin. En undersoegelse, foretaget på Odense Universitets hospital har vist, at hver fjerde gravide i Odense har for lave D-vitamin niveauer.

     2
Graviditet og D-vitamin

Graviditet og D-vitamin. En undersøgelse, foretaget på Odense Universitets hospital har vist, at hver fjerde gravide i Odense har for lave D-vitamin niveauer. Lægerne bag undersøgelsen udtrykker bekymring, fordi tilstrækkeligt høje D-vitamin niveauer har stor betydning både for mødres og fostres sundhed og påvirker såvel immunforsvar som knoglesundhed og hormonbalance positivt. Det er derfor alarmerende, at så stort et antal unge vordende mødre har for lave niveauer.

D-vitamin er det vigtigste vitamin du har i kroppen, og rigtig mange af os, der bor i de nordlige lande, har for lave niveauer om vinteren. Mange sågar hele året. Derfor kan det varmt anbefales at tage et D3 vitamin tilskud vinteren igennem, også selvom du ikke er gravid og bor i Odense.

Du får mest ud af D-vitaminerne, hvis du tager dem sammen med en multi vitamin/mineral tablet af høj kvalitet, for vitaminer og mineraler fungerer nu engang bedst i samspil og understøtter hinandens virkning.

Du kan læse mere om D vitaminer i dette blog-indlæg.
Du kan læse mere om D vitamins immunmodulerende virkning HER
Du kan læse mere om betydningen af vitaminer og mineraler HER

Var du tilfreds med denne artikel, så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.