Grøn te er sundt og kan øge vægttab

Forsiden Viden og Forskning Grøn te er sundt og kan øge vægttab

     3

Grøn te er sundt og kan øge vægttab. Desuden er grøn te fyldt med antioxidanter. Det er dog væsentligt at vælge de økologiske varianter af grøn te, idet konventionelle kinesiske og indiske teer kan indeholde rester af sprøjtegifte. Det gør de økologiske teer ikke, og der findes mange gode smagsvarianter.

Tilbered gerne den grønne te nænsomt, vandet må maximalt være 80 grader varmt, så bevarer du flest af de gode antioxidanter og dermed gavnlige egenskaber.

Find en grøn te, som du kan lide, måske er det grøn te iblandet lidt citrus eller ingefær, og nyd med stor fornøjelse en kop eller to i løbet af dagen. Du kan også benytte dig af de frysetørrede grønne teer, f.eks Acti Green tea med pebermynte, der leveres i små lufttætte emballager, der sikrer høje antioxidantniveauer og god smag. En lille pose svarer til to-tre kopper almindelig grøn te, og de er lette at have med i tasken. Jeg har altid sådan et brev med mig, når jeg er på tur. Acti Green tea kan købes i landets helsekostforretninger og netshopper. Gode, økologiske grønne teblandinger er Tante-T leveringsdygtig i. Hun har rigtig mange velsmagende varianter og leverer over hele landet.

Husk at grøn te indeholder koffein, og derfor bedst nydes i dagtimerne, hvis du vil sikre dig en god nattesøvn.
Læs mere om effektivt vægttab HER
Læs mere om ingefær HER
Læs mere om grøn te HER og grøn te og hjerteproblemer HER.

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.