Grønsagssaft & Kræft

Forsiden Viden og Forskning Grønsagssaft & Kræft

     5
grønsagssaft og kræft

Grønsagssaft & kræft, kan friskpressede grønsagssafter tilføre gode næringsstoffer ved kræft? Østrigeren Dr. Breuss påviste, at 42 dage på hans Breuss drik, der ligner den anticancer drik meget, som jeg linker til nederst i denne artikel, var tilstrækkeligt til at eliminere kræftceller. Det kan dog være yderst vanskeligt for ikke at sige umuligt kun at indtage grønsagssaft i 42 dage, derfor anbefaler jeg, at den daglige gode, grønne og økologiske mad suppleres med et til to glas friskpresset saft.

Det kan være befordrende at drikke friskpressede grønsagssafter og at spise masser af grønsager, gerne 600 gram hver eneste dag. Økologiske grønsager er fyldt med næringsstoffer og fibre, og det er derfor det bedste du kan gøre for at øge dit indtag af næringsstoffer og samtidig gøre det indre miljø mere basisk.

Du kan øge dit indtag af næringsstoffer fra friske, økologiske grønsager ved at presse dem i en saftpresser og drikke saften med det samme. Det virker nærende og basedannende, og har vist meget fine resultater. Det er yderst væsentligt, at det er grønsager du presser og ikke primært frugt. Frugter er nemlig rige på frugtsukker, og da fibrene sorteres fra i presseprocessen, så øges blodsukkerpåvirkningen, når du drikker frugtjuice, hvilket er uhensigtsmæssigt. Det er en god ide at drikke grønsagssaften straks den er presset, for tabet af vitaminer og mineraler accelererer hastigt.

Du kan anvende pulpen (de tilbageværende fibre) til knækbrød, kiks og fiberbrød (se f.eks. denne opskrift). Du kan også supplere den friskpressede saft med lidt proteinpulver, for eksempel hampefrøprotein eller Plantforce risproteinpulver. Du kan også tilsætte lidt Acido tykmælk samt lidt hørfrøolie til drikken, så har du et fuldtdækkende og nærende måltid.

Læs også:
Mad Mod Kræft – Ny eBog
Syre, Base og Kræft
Opskrift på anticancer drik 
Syre Base Balance – Derfor er det vigtigt!

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.