Nyt studie om antiinflammation

7 mar, 2019 | Viden og Forskning

Et studie, offentliggjort i tidsskriftet Cancer prevention Research, viser, at der findes særligt to metoder, der effektivt kan hjælpe dig til at leve antiinflammatorisk. Du kan nedbringe inflammation i kroppens væv ved at sikre, at du har tilstrækkeligt høje D3 vitamin niveauer og ikke vejer for meget.

Studiet blev foretaget blandt en gruppe postmenopausale kvinder og viste, at tilførsel af D3 vitamin til de kvinder, der lå lavt, samt vægttab på blot 5-10% var tilstrækkeligt til at sænke kroppens inflammationsdannelse effektivt.

Udover disse to effektive metoder til nedbringelse af inflammation, nemlig tilstrækkeligt høje D3 vitaminniveauer i kroppen samt vægttab, så kan dit valg af fødevarer også påvirke kroppens inflammationsgrad.

Hvis du vil vide mere, kan du læse alt om en antiinflammatorisk livsstil, og hvordan den påvirker din krop i en positiv retning.

Anden inspiration

Kilde: Cancer prev Res (Phila); 2015, July;8(7): 628-35

Læs om naturlig og antiinflammatorisk mad
Se mine lækre antiinflammatoriske opskrifter
Læs om sundt fedt her
Læs mere om det vigtige D3 vitamin her

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

72 timers faste kan være gavnligt, viser ny forskning

For cirka ti år siden skrev jeg en e-bog om faste. Det var i forbindelse med offentliggørelsen af et dengang nyt og ret interessant forskningsresultat, der viste, at mus, der blev udsat for 72 timers let faste (flydende mad), blandt andet begyndte at producere nye...

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Nyt studie: Sådan øger kvinder deres muskelmasse effektivt

Kvinder oplever med alderen ofte et hurtigere fald i muskelmasse- og styrke end tilfældet er med mænd. Dette fald hos kvinder relateres blandt andet til dalende østrogenniveauer, og det kan også hyppigt føre til dalende kondition og nedsat livskvalitet. Heldigvis...

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

NAD+ – stoffet, der kan holde dig sund og vital

I dette indlæg skal vi kigge nærmere på stoffet NAD+ og dets funktion, herunder særligt hvordan det potentielt kan forhale aldringsprocessen, afhjælpe inflammation og høje kolesterolniveauer og forbygge aldersrelaterede sygdomme. Vi lever længere og længere, og vores...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!