Glutenfri jul

5 nov, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Glutenfri jul. Theresa Vangsøe gi’r en hjælpende julehånd til alle glutenallergikere med sin bog Glutenfri jul. Hun har skrevet en bog med traditionsrigt julebagværk i glutenfri versioner, der bare smager.

Det er en vidunderlig bog, smuk at sidde med og fyldt med gode glutenfri opskrifter på lækkert bagværk, der hører julen til. Her kan du finde opskrifter på glutenfri kager, såsom brunkager, klejner, vaniljekranse og en masse andre af de velkendte og traditionsrige kager. Opskrifterne er i særklasse gode.

Det hele er krydret med de smukkeste, julede billeder, der sætter stemningen. Bogen får mine varmeste anbefalinger, og vil være en hjælp til alle, der lever glutenfrit.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på glutenfri Lucia brød med safran HER
Du kan finde opskriften på glutenfri Jødekager HER

Var du tilfreds med denne omtale af Glutenfri jul? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!