Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt

12 apr, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt hedder en rigtig god bog, skrevet af læge Uffe Ravnskov. Uffe Ravnskov er en af landets mest vidende kolesteroldebattører og en stor kritiker af den udbredte anbefaling af statiner, som den kolesterolsænkende medicin også kaldes.

Kolesterol er livsvigtigt, derom hersker der ingen tvivl. Men vi danskere er et yderst kolesterolforskrækket folkefærd, og mere end 500,000 danskere spiser hver dag en pille mod forhøjet kolesterol. Er et højt kolesteroltal virkelig så farligt for helbredet? Eller kan det muligvis skyldes kroppens naturlige forsvar, der sættes ind i kampen mod kropslige ubalancer?

I Uffe Ravnskovs bog kan du læse om kolesterols mange gavnlige og livsnødvendige virkninger, du kan læse om forskning, der måske ikke er, hvad det udgiver sig for at være, og om fejlagtige konklusioner og sejlivede myter.

Læs Uffe Ravnskovs tankevækkende bog, der sætter spørgsmålstegn ved vores tilgang til og behandling af forhøjet kolesterol.

Bestil bogen her

Du kan læse mere om, hvorfor mennesker med let forhøjede kolesteroltal levere længere HER
Du kan læse mere om, hvordan du spiser dig til kolesterol i balance HER
Du kan læse om Kolesterolkogebogen HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

 

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!