Kål og Kærlighed

1 okt, 2017 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Kål og Kærlighed. Har du som jeg stor kærlighed til kål? Det er faktisk vanskeligt at sige noget som helst negativt om kål, for de er både smukke, sunde og fyldt med næringsstoffer og fibre. Ofte savner vi dog inspiration til velsmagende retter med de sunde kål og her er der stor hjælp at hente i Lisbeth Tordendahls dejlige e-bog Kål og kærlighed.

Bogen byder nemlig på mere end 100 suveræne og velsmagende opskrifter med kål. Her er ideer, tips og praktisk viden til kålretter hele året rundt, helt uden fanatisme, men med fokus på velsmag og nytænkning.
Kål er sundhedsfremmende i en grad, som det sjældent ses. Fibrene fra kål binder brugt kolesterol og brugte hormoner til sig i tarmen og transporterer dem ud af kroppen. Næringsstofferne fra kål styrker og nærer din indre biokemi, som elsker netop de plantenæringsstoffer, vitaminer og mineraler, som kål er så rige på. Bogen indeholder en oversigt, så du kan se, præcist hvilke
næringsstoffer og fibre, du får indebords, når du spiser kål.

Man mærker, at Lisbeth brænder for det hun laver. Bogens opskrifter er fyldt med velsmagende ingredienser, de er lette at gå til, og så ser de samtidig smukke ud.

I Lisbeth Tordendahls bog Kål og Kærlighed kan du altså hente inspiration og ideer til, hvordan du kan bruge blomkål, broccoli, glaskål, grønkål, hvidkål, palmekål, rosenkål, rødkål, savoykål og spidskål – til delikate og farverig opskrifter. Mine varmeste anbefalinger.

Du kan downloade Kål og Kærlighed e-bog HER
Du kan finde opskriften på Kålsalat med orange kokosdressing fra bogen HER
Du kan finde opskriften på Blomkålsfrikadeller fra bogen HER
Du kan finde opskriften på grønne frikadeller med Puy linser HER
Var du tilfreds med denne omtale af Kål og Kærlighed? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!