Power Blending

27 dec, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Power Blending. Mads Bo, også kendt som juice- og smoothiemesteren fra Go’ Morgen Danmark, er aktuel med en ny bog, denne gang med sunde, plantebaserede retter, der alle er fremstillet på hans super blender. I bogen Power Blending tryller Mads Bo med sin blender, og det er inspirerende og kan være din vej til lynhurtige og supersunde måltider.

Mads Bo viser i bogen, hvordan din blender kan bruges til rigtig meget andet end smoothies, og der trylles med alt lige fra plantebøffer til rygende varme supper, skønne salater og delikat tilbehør som nøddesmør, is og desserter.

Aertesuppe med persille og cashewnoedder

Aertesuppe med persille og cashewnoedder

De fleste danskere finder det udfordrende at spise 5-600 g grønsager om dagen, men med opskrifterne i Mads Bo’s nye bog bliver det ikke bare let, men også sjovt og sundt. Personligt bruger jeg min blender flere gange dagligt, og jeg kan varmt anbefale Mads Bo’s nye bog, for mulighederne for at gøre madlavningen både sund og nem øges med en god blender. Det er både hurtigt, nemt og effektivt, og bogens opskrifter er, som Mads Bo selv, top inspirerende.

Mine varmeste anbefalinger. Du kan købe bogen Power Blending lige HER
Du kan finde opskriften på denne skønne ærtesuppe fra bogen HER
Du kan finde opskriften på rødbedebøffer fra bogen HER
Du kan finde opskriften på omelet med blomkål fra bogen HER

Var du tilfreds med denne omtale? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!