SLANK – ny bog af Claus Dalby

2 jan, 2019 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

SLANK – ny bog af Claus Dalby. Min gode ven Claus Dalby har skrevet en bog om, hvordan han, siden marts måned sidste år og til idag, har tabt sig cirka 40 kilo. Det er en susende flot bog, fyldt med gode fortællinger og ikke mindst skønne opskrifter og indbydende billeder. Jeg er imponeret over Claus, ikke alene fordi han har formået at tabe sig på den sunde måde, men også fordi han virkelig har researchet og sat sig ind i, hvad der skal til for at skabe sunde, nærende, mættende og slankende måltider, der bare smager forrygende. Det er en kunstart, som Claus også mestrer til perfektion.

Claus’ motto har hele vejen igennem været, at det skal være en fornøjelse at tabe sig. Siden han i marts måned 2018 valgte at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om, så har han komponeret de skønneste salater, supper og andre retter, der ikke alene er smukke og smager fantastisk, men som også er supersunde, fuldtnærende, plantebaserede og slankende. Ti måneder med denne skønne mad har hos Claus resulteret i et vægttab på 40 kilo.

Claus’ bog Slank – Plantemad fra mit grønne køkken er på imponerende 304 sider, indeholder ikke mindre end 100 opskrifter, herunder også opskriften på, hvordan du kan tabe dig effektivt, sundt og uden afsavn. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på salat med nye kartofler og asparges HER
Du kan finde opskriften på salat med limabønner og rødløg HER
Du kan finde opskriften på salat med svampe og rosenkål HER
Du kan finde opskriften på Claus’ hjemmebagte rugbrød HER
Du kan få et lille smugkig i bogen via dette lille magasin HER

Var du tilfreds med denne omtale? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!