Smagen af jordbær

16 jun, 2016 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Denne skønne bog – Smagen af jordbær – er skrevet af Maren Korsgaard og udgivet på Koustrups forlag. Den er smuk såvel udenpå som indeni, og man bliver glad af at sidde med den og læse i den.

Smagen af jordbær fortæller på fineste vis historien om jordbær, den har en omfattende og brugbar gennemgang af de forskellige jordbærsorter, og så fortæller forfatteren om jordbærs egenskaber og om, hvordan du bedst behandler, tilbereder og serverer dem.

Det er en rigtig dejlig bog, fyldt med skønne billeder af fristende og skønne jordbær, og så er den inspirerende, for den er fyldt med opskrifter – selvfølgelig med jordbær – i et afnit bagest i bogen. Madforlivet nyhedsbrev har fået lov at bringe et par stykker af dem, som du kan finde herunder.

Nyder du ligesom jeg at dyrke eller spise jordbær i sæsonen, så er bogen Smagen af jordbær noget for dig. Den får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER 
Du kan læse mere om jordbær HER
Du kan finde opskriften på jordbær hyldeblomst sorbet HER
Du kan finde opskriften på mormors jordbærgrød HER
Du kan finde opskrift på jordbærsmoothie HER
Du kan finde opskriften på en skøn salatdressing med jordbær HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!