Sundt blodtryk på 14 dage

14 sep, 2018 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Sundt blodtryk på 14 dage. Lægerne Jerk Langer og Jens Linnet har skrevet en bog om naturlige veje til et sundt blodtryk. Det vil utvivlsomt glæde de mange danskere, der lider af for højt blodtryk, hvoraf mange tager medicin hver dag.

Det skønnes, at lidt over en million danskere lider af for højt blodtryk, og lidelsen forbindes med øget risiko for udvikling af blodpropper og hjerneblødninger. Heldigvis findes der helt naturlige metoder i form af særlige fødevarer og motion, der har vist sig særligt virkningsfulde og stabiliserende. Det er ikke vanskeligt, det handler bare om at vide hvad og hvordan.

Det får du grundig viden om i bogen Sundt blodtryk på 14 dage, der på letforståeligt dansk guider dig igennem mekanismerne og mulighederne. Gode grønsager, i særlig grad rødbede og spinat, kan have særdeles blodtryksstabiliserende effekt, og følger du bogens anbefalinger og indtager flere blodtryksregulerende råvarer, så vil du på kun to uger kunne måle en positiv effekt på dit blodtryk, helt naturligt og bivirkningsfrit.

Bogens råd er velunderbyggede og lette at gå til, min eneste kommentar går på opskrifterne, der godt kunne have været mere inspirerende og indbydende. Det opvejes dog af de to herrers gode og grundige tilgang til problematikken, og så kan du jo selv pifte maden lidt op, så den bliver mere spændende.

Du kan købe bogen Sundt blodtryk på 14 dage HER
Du kan læse mere om rødbedesaft mod højt blodtryk HER
Du kan læse mere om naturlige veje til sundt blodtryk HER
Læs om blodtryksmedicin, der kan gi’ læbe- og hudkræft HER 
Du kan finde opskriften på rødbedesuppe HER

Var du tilfreds med denne omtale af Sundt blodtryk på 14 dage?  så må du meget gerne like den eller “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!