Supper & co.

28 feb, 2017 | Bog-omtaler, Bøger og Kurser

Supper & co. er en helt ny og inspirerende bog, skrevet af Kirsten Skaarup. Kirsten er en god veninde og skattet kollega, og Kirsten har rejst verden tynd. Hun er formand for Kvindelige Eventyreres Klub og er en sand globetrotter og eventyrer. Kirsten er også en mester i et køkken, og inspirationen fra de mange rejser er nu blevet omsat til en helt ny bog om en af tidens hotteste trends; Souping. Souping handler kort og godt om, at vi skal spise flere supper, og Kirstens spritnye bog Supper & co. bugner således af inspirerende suppeopskrifter til såvel morgenmad, som til frokost og aftensmad.

Og man bliver inspireret af Kirstens opskrifter, der er fyldt med sunde grønsager og fibre, suppleret med krydderier og grønt, der giver en pragtfuld fylde og smag. Alle Kirstens retter i Supper & co., og iøvrigt i alle hendes andre bøger også, er vegetariske, og de smager og mætter fænomonalt. Man mærker Kirsten store kærlighed til god, vegetarisk mad igennem hele bogen. Det er en sand fornøjelse at sidde med den og nyde de mange smukke billeder og lade sig opsluge af de skønne opskrifter.

Supper & Co. indeholder en stor variation af opskrifter på supper til alle tidspunkter og lejligheder og byder også på inspirerende dessertsupper, urteshots og alt dét, der giver suppen et ekstra pift, såsom pestoer, sundt drys, sprøde chips, krydrede urteolier og meget mere. Bogen er indbydende, gennembearbejdet og rammer præcist og kompetent en af de mest populære sundhedstrends for øjeblikket, nemlig Souping. Supper & co. får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan læse mere om Souping HER
Du kan finde opskriften på Detox suppe HER
Du kan finde opskriften på Sellerisuppe med mandler HER
Du kan læse mere om Kirsten Skaarup HER
Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

Madplan 2.0 – Sund, slank og vital på 3 uger

MADPLAN 2.0 - sund, slank og vital på 3 uger er en helt ny e-bog, der tilbyder dig viden, redskaber og indbydende opskrifter på sund og vitaliserende mad. Sammen med daglig bevægelse kan bogens råd og opskrifter hjælpe dig til et sundere, slankere og mere vitalt liv....

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Boost dit immunforsvar på 3 dage – NY e-bog

Få viden og redskaber til, hvordan du kan booste og styrke dit immunforsvar på kun 72 timer. Det er enkelt og velunderbygget, at tre dage på flydende mad kan starte dannelsen af nye immunforsvarsceller i tarmen, sænke inflammationsgraden i kroppens væv og hjælpe...

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Hygge Godt — Fredagsslik med god samvittighed

Har du også lyst til at få ny inspiration til hygge godt uden en masse tilsat sukker, så kan du hente god viden og inspiration i min nye e-bog, Hygge godt – fredagsslik med god samvittighed. Opskrifterne er enkle, de smager godt, og de frembringes enten helt uden...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!