Glutenfri jul

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Glutenfri jul

     4
Glutenfri jul

Glutenfri jul er en bog med traditionsrigt julebagværk i glutenfri versioner, der bare smager. Det er en vidunderlig bog, smuk at sidde med og fyldt med gode opskrifter på lækkert bagværk, der hører julen til.

Glutenfri jul. Theresa Vangsøe gi’r en hjælpende julehånd til alle glutenallergikere med sin bog Glutenfri jul. Hun har skrevet en bog med traditionsrigt julebagværk i glutenfri versioner, der bare smager.

Det er en vidunderlig bog, smuk at sidde med og fyldt med gode glutenfri opskrifter på lækkert bagværk, der hører julen til. Her kan du finde opskrifter på glutenfri kager, såsom brunkager, klejner, vaniljekranse og en masse andre af de velkendte og traditionsrige kager. Opskrifterne er i særklasse gode.

Det hele er krydret med de smukkeste, julede billeder, der sætter stemningen. Bogen får mine varmeste anbefalinger, og vil være en hjælp til alle, der lever glutenfrit.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på glutenfri Lucia brød med safran HER
Du kan finde opskriften på glutenfri Jødekager HER

Var du tilfreds med denne omtale af Glutenfri jul? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.