Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Hvorfor et hoejt kolesteroltal er nyttigt

     3
Hvorfor et hoejt kolesteroltal er nyttigt

Hvorfor et højt kolesteroltal er nyttigt hedder en rigtig god bog, skrevet af læge Uffe Ravnskov. Uffe Ravnskov er en af landets mest vidende kolesteroldebattører og en stor kritiker af den udbredte anbefaling af statiner, som den kolesterolsænkende medicin også kaldes.

Kolesterol er livsvigtigt, derom hersker der ingen tvivl. Men vi danskere er et yderst kolesterolforskrækket folkefærd, og mere end 500,000 danskere spiser hver dag en pille mod forhøjet kolesterol. Er et højt kolesteroltal virkelig så farligt for helbredet? Eller kan det muligvis skyldes kroppens naturlige forsvar, der sættes ind i kampen mod kropslige ubalancer?

I Uffe Ravnskovs bog kan du læse om kolesterols mange gavnlige og livsnødvendige virkninger, du kan læse om forskning, der måske ikke er, hvad det udgiver sig for at være, og om fejlagtige konklusioner og sejlivede myter.

Læs Uffe Ravnskovs tankevækkende bog, der sætter spørgsmålstegn ved vores tilgang til og behandling af forhøjet kolesterol.

Bestil bogen her

Du kan læse mere om, hvorfor mennesker med let forhøjede kolesteroltal levere længere HER
Du kan læse mere om, hvordan du spiser dig til kolesterol i balance HER
Du kan læse om Kolesterolkogebogen HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.