Kål og Kærlighed

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Kål og Kærlighed. Har du som jeg stor kaerlighed til kaal? Saa er der er der stor hjaelp og inspiration at hente i Lisbeth Tordendahls dejlige e-bog Kaal og kaerlighed.

     10
Kaal og Kaerlighed
Kål og Kærlighed. Har du som jeg stor kærlighed til kål? Det er faktisk vanskeligt at sige noget som helst negativt om kål, for de er både smukke, sunde og fyldt med næringsstoffer og fibre. Ofte savner vi dog inspiration til velsmagende retter med de sunde kål og her er der stor hjælp at hente i Lisbeth Tordendahls dejlige e-bog Kål og kærlighed.

Bogen byder nemlig på mere end 100 suveræne og velsmagende opskrifter med kål. Her er ideer, tips og praktisk viden til kålretter hele året rundt, helt uden fanatisme, men med fokus på velsmag og nytænkning.
Kål er sundhedsfremmende i en grad, som det sjældent ses. Fibrene fra kål binder brugt kolesterol og brugte hormoner til sig i tarmen og transporterer dem ud af kroppen. Næringsstofferne fra kål styrker og nærer din indre biokemi, som elsker netop de plantenæringsstoffer, vitaminer og mineraler, som kål er så rige på. Bogen indeholder en oversigt, så du kan se, præcist hvilke
næringsstoffer og fibre, du får indebords, når du spiser kål.

Man mærker, at Lisbeth brænder for det hun laver. Bogens opskrifter er fyldt med velsmagende ingredienser, de er lette at gå til, og så ser de samtidig smukke ud.

I Lisbeth Tordendahls bog Kål og Kærlighed kan du altså hente inspiration og ideer til, hvordan du kan bruge blomkål, broccoli, glaskål, grønkål, hvidkål, palmekål, rosenkål, rødkål, savoykål og spidskål – til delikate og farverig opskrifter. Mine varmeste anbefalinger.

Du kan downloade Kål og Kærlighed e-bog HER
Du kan finde opskriften på Kålsalat med orange kokosdressing fra bogen HER
Du kan finde opskriften på Blomkålsfrikadeller fra bogen HER
Du kan finde opskriften på grønne frikadeller med Puy linser HER
Var du tilfreds med denne omtale af Kål og Kærlighed? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.