SLANK – ny bog af Claus Dalby

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler SLANK - ny bog af Claus Dalby. Min gode ven Claus Dalby har skrevet en bog om, hvordan han, siden marts maaned sidste aar og til idag, har tabt sig cirka 40 kilo

     9
SLANK - ny bog af Claus Dalby

SLANK – ny bog af Claus Dalby. Min gode ven Claus Dalby har skrevet en bog om, hvordan han, siden marts måned sidste år og til idag, har tabt sig cirka 40 kilo. Det er en susende flot bog, fyldt med gode fortællinger og ikke mindst skønne opskrifter og indbydende billeder. Jeg er imponeret over Claus, ikke alene fordi han har formået at tabe sig på den sunde måde, men også fordi han virkelig har researchet og sat sig ind i, hvad der skal til for at skabe sunde, nærende, mættende og slankende måltider, der bare smager forrygende. Det er en kunstart, som Claus også mestrer til perfektion.

Claus’ motto har hele vejen igennem været, at det skal være en fornøjelse at tabe sig. Siden han i marts måned 2018 valgte at tage (gryde)skeen i den anden hånd og lægge kosten om, så har han komponeret de skønneste salater, supper og andre retter, der ikke alene er smukke og smager fantastisk, men som også er supersunde, fuldtnærende, plantebaserede og slankende. Ti måneder med denne skønne mad har hos Claus resulteret i et vægttab på 40 kilo.

Claus’ bog Slank – Plantemad fra mit grønne køkken er på imponerende 304 sider, indeholder ikke mindre end 100 opskrifter, herunder også opskriften på, hvordan du kan tabe dig effektivt, sundt og uden afsavn. Bogen får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER
Du kan finde opskriften på salat med nye kartofler og asparges HER
Du kan finde opskriften på salat med limabønner og rødløg HER
Du kan finde opskriften på salat med svampe og rosenkål HER
Du kan finde opskriften på Claus’ hjemmebagte rugbrød HER
Du kan få et lille smugkig i bogen via dette lille magasin HER

Var du tilfreds med denne omtale? Tryk meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.