Smagen af jordbær

Forsiden Bøger og Kurser Bog-omtaler Smagen af jordbaer er en dejlig bog med masser af information og opskrifter

     5

Denne skønne bog – Smagen af jordbær – er skrevet af Maren Korsgaard og udgivet på Koustrups forlag. Den er smuk såvel udenpå som indeni, og man bliver glad af at sidde med den og læse i den.

Smagen af jordbær fortæller på fineste vis historien om jordbær, den har en omfattende og brugbar gennemgang af de forskellige jordbærsorter, og så fortæller forfatteren om jordbærs egenskaber og om, hvordan du bedst behandler, tilbereder og serverer dem.

Det er en rigtig dejlig bog, fyldt med skønne billeder af fristende og skønne jordbær, og så er den inspirerende, for den er fyldt med opskrifter – selvfølgelig med jordbær – i et afnit bagest i bogen. Madforlivet nyhedsbrev har fået lov at bringe et par stykker af dem, som du kan finde herunder.

Nyder du ligesom jeg at dyrke eller spise jordbær i sæsonen, så er bogen Smagen af jordbær noget for dig. Den får mine varmeste anbefalinger.

Du kan købe bogen HER 
Du kan læse mere om jordbær HER
Du kan finde opskriften på jordbær hyldeblomst sorbet HER
Du kan finde opskriften på mormors jordbærgrød HER
Du kan finde opskrift på jordbærsmoothie HER
Du kan finde opskriften på en skøn salatdressing med jordbær HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.