AeroPress – Genial gave til kaffeelskere

5 jul, 2011 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

AeroPress – en genial gave til kaffeelskere. AeroPress er en lille smart kaffebrygger, som brygger en fænomonal god kop kaffe. Min AeroPress følger mig overalt i verden på mine rejser, så jeg til hver en tid kan brygge mig en god kop kaffe. Den er nem at have med, let at håndtere og hurtig at gøre ren, og den er en genial gave til kaffeelskere.

AeroPress er lille og kompakt, let at betjene og have med sig, og teknikken bevirker, at den brygger en fantastisk god kop kaffe. Det er ganske enkelt godt fundet på, for AeroPress fylder ikke ret meget i forhold til de store og ofte omfangsrige espressomaskiner. Du sætter et lille filter i, tilsætter bønner og vand, lader det trække i et par minutter, og så er filterkaffen klar. Du kan tilpasse kaffen din smag og tilsætte så meget vand du ønsker, afhængig af om du er til espresso eller almindelig kaffe.

 

Du kan købe Aero Press kaffemaskinen til cirka kr. 200,- eksempelvis hos Kaffemekka eller hos Amazon i England.

Til trods for den lave pris kan AeroPressen faktisk konkurrere med de helt dyre espresso maskiner, når det gælder kvalitet og smag af den kaffe, den brygger. Den er suveræn, og adskillige baristaer har vundet konkurrencer med AeroPress. Du kan på dette Youtube klip se, hvordan du let brygger en super kop kaffe med AeroPress:

Ønsker du en flat white, en cappucino eller en cafe latte, så tilsætter du varm mælk til kaffen. Jeg har en Nespresso mælkepisker, der også varmer mælken op. Ønsker du en espresso, så serverer du kaffen, som den er, alternativt tilsætter du varmt vand, indtil du har den almindelige kop sorte kaffe, som du ønsker.

Læs også her om kaffe er sundt HER
Du kan læse mere om kaffe HER
Du kan læse om, hvorfor du ikke skal indtage kaffe og vitaminpiller samtidigt HER
Du kan læse om hvorfor filterkaffe er bedst HER
Du kan finde opskriften på den skønneste kaffe-kokos-is HER

Var du tilfreds med denne artikel? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt. I gamle dage døde sømænd af skørbug på grund af mangel på C vitamin. Det kan derfor betale sig hver dag at spise eller drikke C vitaminrige råvarer. Læs med her…

Salatbåde med hønsesalat

Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se fx link herunder Her finder du opskriften på hønsesalat Krydderurter og...

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!