Lydterapi og Søvn- Sound Oasis S-650

1 dec, 2011 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Som jeg tidligere har skrevet om, så er en god nattesøvn af stor betydning for kroppens sundhed og balance. Rigtig mange mennesker har problemer med at få sovet, og derfor kan dette lille lydterapi-apparat måske være en hjælp.

Sound Oasis S-650 er udstyret med en patenteret søvnforbedringsteknologi, som kan hjælpe én til at falde i søvn. Den kan også “maskere” fremmede, forstyrrende lyde, som ellers vil kunne forstyrre nattesøvnen.

Apparatet er beroligende at falde i søvn til. Du kan indstille det på 12 forskellige natur lyde som f.eks. bølger, regn, fulgekvidder, en rislende bæk etc. Meget hyggeligt og afslappende at ligge og lytte til. Langsomt aftager lydene, hvilket får hjernen til at sænke aktivitetsniveauet, og bedrer mulighederne for at falde i søvn. Apparatet slukker selv efter enten 30, 60 eller 90 minutter. Lydene ligger på et udskifteligt lydkort. Det medfølgende lydkort har 12 lyde til søvn, afslapning og wellness, og du kan tilkøbe ekstra lydkort mod bl.a. tinnitus og til børn og babyer.

Apparatet kan købes hos Lysterapi.dk HER

Læs også:
Min anmeldelse af “I Can Make You Sleep”
Min anmeldelse af “Sleep Master” Sovebriller
Mit blogindlæg om “Søvn og vægttab”
Læs også mine bedste tips til en god nattesøvn

Kunne du lide denne artikel, så klik “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt

C vitamin er livsvigtigt. I gamle dage døde sømænd af skørbug på grund af mangel på C vitamin. Det kan derfor betale sig hver dag at spise eller drikke C vitaminrige råvarer. Læs med her…

Salatbåde med hønsesalat

Salatbåde med hønsesalat

Skøn og enkel snack, der kan serveres som forret eller til en drink eller mocktail. Ingredienser til 4 stk. 4 hjertesalatblade 8 spsk. hønsesalat, enten købt fra Aarstiderne eller hjemmelavet, se fx link herunder Her finder du opskriften på hønsesalat Krydderurter og...

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!