Sleep Master – Fantastiske Sovebriller

Forsiden Inspiration og Oplevelser Sleep Master – Fantastiske Sovebriller

     3
sleep master sovebrille

Jeg har tidligere skrevet om vigtigheden af at sove godt og i fuldstændigt mørke. Det er om muligt endnu vigtigere at være opmærksom på her i de lyse sommernætter. For at kunne danne tilstrækkeligt af det gavnlige stof melatonin, der bl.a. har stor betydning for din nattesøvn, din ældningsproces, dit immunforsvar og dit humør, skal det være helt mørkt, der hvor du sover. Bare det mindste lys, selv fra en clockradio, kan forstyrre dannelsen af melatonin.

Jeg har derfor ofte benyttet mig af sovebriller, sådan nogle helt almindelige “fly-sove-briller”, og det har fungeret fortrinligt, selvom jeg nogle gange har følt at de strammede. Så nu har jeg anskaffet mig en deluxe udgave af sovebrillen. Sleep-Master hedder de. De er forede, formstøbte og af en silkeagtig kvalitet, som gør dem meget lækre og kølige at sove med. Jeg oplever, at de forbedrer min nattesøvn og dermed min produktion af melatonin. Derfor fik jeg lyst til at videregive mine erfaringer.

Brillerne kan købes i flere udgaver hos Lysterapi.dk HER – Og husk, at en god nattesøvn også giver mere overskud om dagen :-)

Læs også:
Min anmeldelse af “Sound Oasis” Lydterapi
Min anmeldelse af “I Can Make You Sleep”
Mit blogindlæg om “Søvn og vægttab”
Læs også mine gode tips til en bedre nattesøvn

Kunne du lide denne artikel, så klik “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.