Lydterapi og Søvn- Sound Oasis S-650

Forsiden Inspiration og Oplevelser Lydterapi og Søvn- Sound Oasis S-650

     1
lydterapi søvn sound oasis

Som jeg tidligere har skrevet om, så er en god nattesøvn af stor betydning for kroppens sundhed og balance. Rigtig mange mennesker har problemer med at få sovet, og derfor kan dette lille lydterapi-apparat måske være en hjælp.

Sound Oasis S-650 er udstyret med en patenteret søvnforbedringsteknologi, som kan hjælpe én til at falde i søvn. Den kan også “maskere” fremmede, forstyrrende lyde, som ellers vil kunne forstyrre nattesøvnen.

Apparatet er beroligende at falde i søvn til. Du kan indstille det på 12 forskellige natur lyde som f.eks. bølger, regn, fulgekvidder, en rislende bæk etc. Meget hyggeligt og afslappende at ligge og lytte til. Langsomt aftager lydene, hvilket får hjernen til at sænke aktivitetsniveauet, og bedrer mulighederne for at falde i søvn. Apparatet slukker selv efter enten 30, 60 eller 90 minutter. Lydene ligger på et udskifteligt lydkort. Det medfølgende lydkort har 12 lyde til søvn, afslapning og wellness, og du kan tilkøbe ekstra lydkort mod bl.a. tinnitus og til børn og babyer.

Apparatet kan købes hos Lysterapi.dk HER

Læs også:
Min anmeldelse af “I Can Make You Sleep”
Min anmeldelse af “Sleep Master” Sovebriller
Mit blogindlæg om “Søvn og vægttab”
Læs også mine bedste tips til en god nattesøvn

Kunne du lide denne artikel, så klik “synes godt om” herunder. Du kan også dele artiklen, hvis du kender nogen, den kunne interessere, og husk også at tilmelde dig mit gratis månedlige nyhedsbrev med nyt om mad og sundhed.