Wassim og pizza

20 jul, 2017 | Inspiration og Oplevelser, Sund inspiration

Wassim og pizza forbinder vi normalt ikke med hinanden. Wassim Hallal er en af Danmarks absolut førende og højt dekorerede Michelin kokke, der normalt residerer på Frederikshøj, og pizza forbinder vi normalt med hurtig og billig fastfood. Derfor lyder det umiddelbart som en umulig og uforenelig kombination. Måske netop derfor har Wassim Hallal taget endnu en opgave på sig, for han er en mand, der gerne lader sig udfordre. Wassim har således besluttet sig for at vise os danskere, at også hurtig mad kan være en kulinarisk oplevelse. Derfor har han sammen med sin bror taget initiativ til et pizzakoncept, der skal vise, at såvel smagen som kvaliteten af pizza kan hæves til uanede højder, hvis blot råvarevalget og kombinationen er i top.

Konceptet hedder WH pizza, og ambitionen er at lære os danskere, at kvalitet betaler sig. Og jeg vil skynde mig at sige, at det holder big time. WH pizzaerne er i særklasse gode, og smagen er ganske formidabel.

Jeg havde besluttet mig for at prøve WH’s gourmetpizzaer igår og havde hidkaldt gode venner, så vi kunne afholde et lille pizzaparty på min terrasse. Det skulle vise sig en god beslutning, og det blev en rigtig og hyggelig god oplevelse.

Grundtanken bag WH pizza er råvarerne. Alt er økologisk, pizzabundene er fremstillet efter en nøje udviklet opskrift og af de allerbedste, økologiske melsorter. Fyldet er gennemtænkt og nøje afstemt, og også her gør råvarevalget en kæmpe forskel for smagsoplevelsen. Her er ingen slaskede ostetoppings eller fedtglinsende pølser af tvivlsom herkomst. På WH pizzaerne er der derimod eksempelvis marineret oksefilet i tynde skiver, Mozzarella, tomater, løg og koriander, toppet med en delikat Teriyaki sauce. Resultatet var aldeles delikat, og denne Teriyaki version er nok den bedste pizza, jeg nogensinde har smagt. Det er også den, du kan se på billedet herover.

Der er fire pizzaer på menukortet, og der kan udover Teriyaki pizzaen vælges imellem den vegetariske Kartoffelpizza med svampe og Ricotta, Serranoskinke med Havgusost og Rucola samt Salami med grillet aubergine og chilimayo. Selv pizzabakkerne, som du henter pizzaerne i er specialdesignede, FSC-certicerede og fremstillet af genbrugspap. Der er tænkt over alle detaljer, og jeg må tilstå, at jeg er top begejstret. Tænk at kunne hente en pizza, som smager fantastisk og samtidig vide, at den er fremstillet af de allerbedste, økologiske råvarer.

Jeg tror på, at mange danskere har savnet en sådan mulighed, men indtil videre holder WH pizza kun til i Tivoli Friheden i Aarhus. I denne uge har de åbent i hverdagene, men ellers holdes der kun åbent om fredagen. Konceptet er så godt, at det faktisk er rigtig ærgerligt, at WH Gourmetpizzaer er placeret indenfor i Tivoli Friheden. Målgruppen til WH pizza er nemlig efter min mening langt bredere end publikummet i Tivoli, og det er ret beset også lidt besværligt at skulle ind i Tivoli for at hente et par pizzaer. Min opfordring til Wasim og bror er derfor; skynd jer at få etableret et par WH pizza steder på de rigtige adresser, for jeg er overbevist om, at vi også i Danmark er klar til kvalitetspizzaer, der bare smager. For jeres pizzaer viser, at kvalitetsråvarer og en gennemtænkt kombination kan gøre en enorm forskel.

P.S. En WH pizza koster 120,-. Vi var 3 personer om 2 pizzaer, og vi var godt mætte og særdeles tilfredse. Der blev til orientering ikke serveret andet end WH pizzaer og et godt glas rødvin til mit pizzaparty.

Får du lyst til at eksperimentere med en pizza til aftensmaden? Så kan du finde en suveræn opskrift på sprød, sund og delikat pizza HER
og på glutenfri pizza med sprød bund
På vegetarisk surdejspizza HER
På Grøn pizza på fem minutter HER
På Blomkålspizza HER

Var du tilfreds med denne omtale? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Indkøbslister – 7 veje til et langt liv

Her finder du to af mine personlige indkøbslister til min nye bog 7 veje til et langt liv. Du kan printe dem ud eller klikke på produkterne for links. Indkøbsliste 1 Indkøbsliste 2 Her finder du ekstra inspiration til verdens sundeste middelhavsmad: finde opskriften...

Behandling af stress med osteopati

Behandling af stress med osteopati

Flere og flere danskere oplever fysiske symptomer på stress. Det er, når vi bliver såvel fysisk som mentalt udfordrede over en længere periode, og vurderer, at der ikke er udsigt til forandring, at vi oplever fysiske signaler på stress. De kan komme til udtryk på...

Vigtig viden før og under graviditet

Vigtig viden før og under graviditet

Graviditeten og tiden op til graviditeten er væsentlige tidspunkter for dit barns sundhed og for at sikre det det allerbedste udgangspunkt for et godt liv. Under graviditeten næres og bygges det lille nye liv af ”byggesten” fra mors krop. Muskler, organer, kredsløb,...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!