Grøn pizza

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Groen pizza kan tilberedes på under fem minutter, og groen pizza smager forrygende godt, er sproed, delikat og sundere end almindelige pizzaer

     8

Grøn pizza kan tilberedes på under fem minutter, og grøn pizza smager forrygende godt, er sprød, delikat og sundere end almindelige pizzaer. Grøn pizza kan serveres som en let forret eller som en hyggelig familiemiddag sammen med en fyldig salat. Grøn pizza kan tilberedes lynhurtigt på færdige økologiske tortillabunde eller på hjemmebagte pizzabunde, såvel med som uden gluten. Du kan finde links til opskrifter på pizzabunde herunder.

Ingredienser til 1 pizza

1 økologisk tortillabund

2 spsk creme fraiche

1 spsk hvidløgssmøreost

1 rødløg

3 spsk hakkede krydderurter og spinat

grønne asparges eller broccolistykker

Reven Parmesanost

Fremgangsmåde

Opvarm ovnen til 240 grader. Bland creme fraiche og hvidløgsost og smør det ud på bunden i et jævnt lag. Fordel herefter det grønne fyld. Riv ost over pizzaen og bag den, gerne på en pizzasten i 3 minutter ved 240 grader. Pizzaen er klar til servering.

Du kan med fordel vælge økologiske ingredienser, så undgår du unødig kemi, og det smager også meget bedre. Du kan også se denne lille video, hvor let det er at tilberede en pizza på under fem minutter.

 

Drømmer du også om, at kunne lave en sprød, lækker og økologisk pizza på under fem minutter? Lyder det for godt til at være sandt, så se med her. DEL gerne, og forkæl dig selv og din familie med Grøn pizza på under fem minutter i de kommende solrige Kristi himmelfartsdage. Du kan finde opskriften på tryk her https://www.madforlivet.com/opskrifter/sund-aftensmad/groen-pizza/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 23. maj 2017

 

Du kan finde opskriften på suveræn pizza HER
Du kan finde opskriften på glutenfri pizza HER
Du kan læse mere om, hvorfor det kan betale sig at vælge økologisk, stenkværnet mel HER

Var du tilfreds med denne opskrift på grøn pizza? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.