Madforlivet Magasin No. 11: November

7 nov, 2019 | Madforlivet Magasin

Jeg er netop kommet retur fra Arizonas varme, hvor jeg deltog i Institute for Functional Medicine’s spændende kursus om betydningen af en sund tarmbiota. Jeg kan næsten ikke vente med at dele denne viden med dig.

I denne november udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du derfor læse om den seneste nye forskning indenfor:

…og finde tips og opskrifter på antiinflammatorisk og glutenfri mad.


 NY E-BOG: ‘Hygge godt’ — Fredagsslik med god samvittighed

Jeg har også skrevet en helt ny e-bog, der udkommer netop idag:

Hygge Godt – fredagsslik med god samvittighed sætter fokus på sukker og slik, for vi er nemlig intet mindre end verdensmestre i at spise slik.

Jeg sætter fokus på, hvad et højt sukkerindtag kan gøre ved dig og dine, og tilbyder et væld af skønne opskrifter på hygge godt enten helt uden eller med et minimum af tilsat sukker. Det hele foregår i børnehøjde, så børnene kan være med, også når de hyggelige godter skal laves.

Bogen er fotograferet af dygtige Sara Galbiati og suverænt illustreret af Pernille Olsson.

Du kan som medlem og modtager af Madforlivet nyhedsbrev nu købe e-bogen til absolut særpris.
Køb Hygge godt til kun 49,- kr. med din gratis medlemsprofil — Glæd dig.

Interview: Kender du Lone Landmand…?

Jeg har også talt med Lone Landmand. Lone er en klog og højt værdsat ven, og hun er aktuel med en helt ny bog. Det blev til en snak om mad og bæredygtighed, som du kan læse her i nyhedsbrevet. Læs også om Lones nye bog, som jeg spår bliver en af de vigtigste bøger om mad og sundhed i nyere tid.

Nye og lækre opskrifter til vinteren

Prøv fx denne lækre Brombær smoothie med rødbeder:

Og meget, meget mere. 45 sider venter på dig i november måneds nyhedsbrev. Gem denne side i din samling, så er det let at finde magasinet igen — og del gerne med en ven/inde.

Læs magasinet herover, eller på 11.madforlivet.com.

Rigtig god fornøjelse.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Min foretrukne chokolade

Min foretrukne chokolade

Jeg sad fordybet i undersøgelsen om chokolade og muligheden for at fremstille sundere chokolade ved at designe den, så fedtet blev placeret yderst. Det vil formodentlig kunne forbedre både smagsoplevelsen og sundheden, og du kan læse mit skriv om det her til venstre....

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!