Brombær – rødbede smoothie med æbler

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Brombaer – roedbede smoothie med aebler er en delikat, naerende og maettende ret, der kan serveres som morgenmad eller dessert.

     9

Brombær – rødbede smoothie med æbler er en delikat, nærende og mættende ret, der kan serveres som morgenmad eller dessert.

Brombær – rødbede smoothie med æbler er ikke spor tidskrævende at tilberede, blot du sørger for at have ingredienserne i huset. Du kan anvende såvel friske som optøede bær og istedet for bagte rødbeder, kan du anvende de supersunde Rødbedekrystaller.

Ingredienser til 4 prs.

2 rødbeder, bagt i 20 minutter

eller

2 spsk økologiske Rødbedekrystaller

2 æbler

10-15 brombær

20 blåbær

Friskrevet ingefær efter smag og behag

1 tsk vanillepulver

Saft af ½ citron

1 ½ dl mandelmælk eller Acido yoghurt naturel

Vand til at justere konsistensen med

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Bag dem i ovnen i 20 minutter ved 185 grader. Alternativt kan du anvende 2 spsk økologiske Rødbedekrystaller. De kan købes i landets helsekostforretninger samt på nettet.

Skræl æblerne, skær dem i mindre stykker og blend samtlige ingredienser i cirka 2 minutter. Juster konsistensen med vand.

Du kan se, hvor let Brombær – rødbede smoothie med æbler er at tilberede herunder på denne lille video:

 

Denne efterårssmoothie er ikke bare smuk at se på, den smager også helt fantastisk og er samtidig sund og sprængfyldt med vitaminer og mineraler. DEL meget gerne, og du kan finde hele opskriften her https://www.madforlivet.com/opskrifter/sunde-drikke-og-smoothies/brombaer-roedbede-smoothie-aebler/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 25. september 2017

 

Du kan servere smoothien i glas eller du kan undlade vand og servere den som en brombær-rødbede yoghurt med mysli. Du kan også tilsætte hampeproteinpulver eller hampefrøolie til smoothien, så har du et fuldgyldigt måltid.

Brombaer-roedbede smoothie med aebler
Brombaer-roedbede smoothie med aebler, serveret som yoghurt

Du kan finde opskriften på Acai bowl med chiafrø HER
Du kan finde opskriften på Tarmbakteriernes festmåltid HER
Du kan finde opskriften på brombærmarmelade HER
Du kan finde opskriften på Æblesmør HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.