Madforlivet Magasin No. 12: December

6 dec, 2019 | Madforlivet Magasin

For mig kommer det altid som en overraskelse, hvor kort december måned egentlig er. Tiden flyver, men det er en dejlig tid, der venter, fyldt med hyggelige stunder med familie og venner.

Alle julens opskrifter – til dig fra Madforlivet

I dette nyhedsbrev finder du derfor masser af lækre og sunde juleopskrifter på blandt andet bagværk, konfekt og salater, der bare smager, og du får også opskrifterne på de glutenfri versioner.

Du kan bladre gennem opskrifterne i magasinet herover, og husk at du kan gemme dine favoritter i Min Samling her på hjemmesiden.

Julegaveideer

Her finder du også inspiration til personlige og vedkommende gaver, der både er sjove og anderledes. Og så intet efterår uden gode nye bogudgivelser, dem kan du også læse om.

Gør et julekup med Madforlivets Bogpakke 2019

Mangler du et par gode julegaver, så kan Madforlivet’s fantastiske bogtilbud måske hjælpe dig?

Tilbuddet omfatter tre af mine mest populære bøger, og som medlem får du HALV PRIS. Du bestiller bogpakken lige her på Madforlivet.com:

[mfl-button text=”Køb Årets Bogpakke” href=”/bogpakke19/”]


Nyt om tarmsundhed

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du også læse om tarmsundhed og få det seneste nye om betydningen af en sund tarmbiota, direkte fra IFM kurset i Arizona. Din sundhed sidder nemlig i tarmen, men det er for mig at se, et generelt underkendt men utroligt vigtigt sundhedsparameter.

Pssst! Nyt i medlemsuniverset i 2020…

Min webmaster Casper og jeg har også lyttet til jeres mange dejlige og konstruktive kommentarer, og vi har derfor planlagt en række forbedrende tiltag, der træder i kraft i det nye år. Du kan glæde dig.

Rigtig god fornøjelse med juleudgaven af nyhedsbrevet og RIGTIG GLÆDELIG JUL.

Du kan læse magasinet herover, eller på 12.madforlivet.com

[members_not_logged_in]

Får du ikke magasinet i dag? Bliv medlem gratis ved at tilmelde dig herunder, så får du automatisk næste magasin sendt til din email.

[/members_not_logged_in]

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Min foretrukne chokolade

Min foretrukne chokolade

Jeg sad fordybet i undersøgelsen om chokolade og muligheden for at fremstille sundere chokolade ved at designe den, så fedtet blev placeret yderst. Det vil formodentlig kunne forbedre både smagsoplevelsen og sundheden, og du kan læse mit skriv om det her til venstre....

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet Magasin No. 16: September 2020

Madforlivet magasin No.16: September 2020 sætter vi fokus på kolesterol. I magasinet kan du læse om det livsvigtige kolesterol, der blandt andet er forudsætningen for at du kan danne kønshormoner og D vitamin samt finde naturlige redskaber til kolesterol i balance. .

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

Madforlivet Magasin No. 15: Marts 2020

I martsudgaven af Madforlivet Magasin kan du læse om det livsvigtige D vitamin, der blandt andet kontrollerer dit immunforsvar, og dermed også kan være med til at beskytte dig mod bakterier og vira. I denne uge sætter vi også fokus på knogleskørhed, for flere og flere...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!