Madforlivet Magasin No. 10: Oktober

Forsiden Madforlivet Magasin Madforlivet Magasin No. 10: Oktober

     6
https://10.madforlivet.com/

Velkommen til oktober måneds nyhedsbrev. Efteråret er nu for alvor over os, og det er tid til at få sat havemøblerne ind. Til gengæld er skoven ved at iklæde sig sin smukke efterårsdragt, og den forvandlingsproces kan dagligt nydes.

I denne måned

Temaer om: Collagen og popularitet, om Kolesterol — et udskældt, men livsnødvendigt stof, skønne opskrifter med æbler, og så fokus på Roundup og glyphosat, en stor trussel mod vores sundhed. Dejlige Louisa Lorang var forbi til en snak om dagligdag, passioner, job og familieliv, og hun deler bl.a. sin favoritmorgenmad.

Alt dette og meget mere i denne måneds nyhedsbrev.

Tema om collagen: Madforlivet undersøger markedet

I denne udgave af Madforlivet nyhedsbrev kan du læse mere om collagen, for jeg har sat mig for at undersøge effekterne og mulighederne i forbindelse med den store popularitet og det stigende udbud af kosttilskud af dette væsentlige stof, der bl.a. udgør hovedparten af vores hud, bindevæv og brusk.

Tema om kolesterol: spis dig i balance

Vi ser også nærmere på kolesterol, der er et udskældt men livsnødvendigt stof. Du får i dette nyhedsbrev redskaber til helt naturligt at balancere dine kolesterol-niveauer. Og endda i løbet af ganske kort tid. Og frem til mandag er der et suverænt tilbud til dig på Kolesterolkogebogen.

👉 Køb min bog Kolesterolkogebogen for kun kr. 29,- (normalpris kr. 99,-)

Fokus på Roundup

Du kan læse om Roundup og glyphosat, der efter min mening udgør en af de største nutidige trusler mod vores sundhed.

‘Søvnhormonet’ Melatonin, nu også som e-bog!

Min nye bog om ‘Søvnhormonet’ Melatonin udkommer som e-bog idag, så også den kan du finde et godt tilbud på.

Læs mere om min nyeste bog her

En skøn dag med Louisa Lorang

Dejlige Louisa Lorang har været forbi til en snak om dagligdag, passioner, job og familieliv, og hun deler bl.a. sin favoritmorgenmad; Nutella bowl med Madforlivets læsere. Den kan varmt anbefales.

Alt dette og meget mere finder du i denne måneds nyhedsbrev. Læs det øverst på siden her, eller på 10.madforlivet.com

Rigtig god fornøjelse med nyhedsbrevet, og hvis du kunne lide magasinet, så del meget gerne dette link med dine nære: madforlivet.com/magasin/10