Energi smoothie

14 feb, 2017 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Energi smoothie er let at lave, smager fantastisk og er fyldt med sunde og nærende råvarer. Prøv energi smoothie med rødbede som morgenmad eller let mellemmåltid, den tilfører masser af fibre, vitaminer og mineraler og giver energi, hvis du føler dig træt.

Ingredienser til 2 personer

1 dl frosne eller friske bær (blåbær, hindbær, aroniabær eller brombær)

1 rødbede eller 2 spsk rødbedekrystaller

1 stykke agurk

½ banan

saften fra ½ citron

1 tsk vaniljepulver

Lidt frisk mynte eller citronmelisse (kan udelades)

1 dl Acido, kokosyoghurt eller mandelmælk

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Alternativt kan du anvende 2 spsk økologiske Rødbedekrystaller. De kan købes i landets helsekostforretninger samt på nettet.

Blend samtlige ingredienser og server straks, eventuelt med et par isterninger.

Ønsker du et fuldtnærende måltid, kan du tilsætte lidt mandler, lidt ris- eller hampeproteinpulver samt lidt hørfrø- eller hampefrøolie til energi smoothie. Tilsætter du olie, skal det kun blendes med de sidste par sekunder og smoothien skal drikkes straks for at undgå at de gode fedtstoffer harskner.

Du kan finde opskriften på grøn vitamindrik HER
Du kan finde opskriften på Immunbooster HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Rød energi smoothie? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund solskinssmoothie

Sund solskinssmoothie

En sund solskinssmoothie, der er let at lave og som smager skønt. Den sunde smoothie er fyldt med vitamin- og næringsrige råvarer og kan give dig energi og velvære. Ingredienser (2 prs.): 2 store appelsiner Saften fra ½ lime eller 1/4 citron (kan udelades) 1 banan 1...

`Kød´boller med linser i tomatsauce

`Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignende linseboller og fryse dem ned. De kan bruges som nævnt her eller som...

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel og citrondressing er en frisk og delikat salat, der er velegnet som tilbehør til såvel kød- som plantebaserede retter. Denne opskrift er udviklet af Anette Hoegh Nielsen til bogen "Det grønne Årstidskøkken". Ingredienser til 4 personer som...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!