Energi smoothie

14 feb, 2017 | Sunde Drikke og Smoothies, Sunde Opskrifter

Energi smoothie er let at lave, smager fantastisk og er fyldt med sunde og nærende råvarer. Prøv energi smoothie med rødbede som morgenmad eller let mellemmåltid, den tilfører masser af fibre, vitaminer og mineraler og giver energi, hvis du føler dig træt.

Ingredienser til 2 personer

1 dl frosne eller friske bær (blåbær, hindbær, aroniabær eller brombær)

1 rødbede eller 2 spsk rødbedekrystaller

1 stykke agurk

½ banan

saften fra ½ citron

1 tsk vaniljepulver

Lidt frisk mynte eller citronmelisse (kan udelades)

1 dl Acido, kokosyoghurt eller mandelmælk

Fremgangsmåde

Skræl rødbederne og skær dem i tern. Alternativt kan du anvende 2 spsk økologiske Rødbedekrystaller. De kan købes i landets helsekostforretninger samt på nettet.

Blend samtlige ingredienser og server straks, eventuelt med et par isterninger.

Ønsker du et fuldtnærende måltid, kan du tilsætte lidt mandler, lidt ris- eller hampeproteinpulver samt lidt hørfrø- eller hampefrøolie til energi smoothie. Tilsætter du olie, skal det kun blendes med de sidste par sekunder og smoothien skal drikkes straks for at undgå at de gode fedtstoffer harskner.

Du kan finde opskriften på grøn vitamindrik HER
Du kan finde opskriften på Immunbooster HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Rød energi smoothie? Så må du gerne klikke “kan godt lide” under opskriften. Tilmeld dig også mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!