Hjemmelavet remoulade

2 sep, 2019 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Til gode fiskefrikadeller, fiskefileter og anden fisk, kan jeg varmt anbefale min hjemmerørte remoulade. Den smager godt, er helt uden e-numre og kan holde sig i køleskabet i en god uges tid.

Ingredienser til en portion

200 g findelte og let dampede grønsager som eksempelvis blomkål, rosenkål, squash, gulerod og porre
1 stor syltet agurk
3 spsk økologisk mayonaise
3 spsk Skyr, Acido yogurt eller mandelyoghurt eller -fløde

Marinade:
1 spsk Balsamico eddike
1 spsk god jomfruolivenolie
1 tsk Dijon sennep
1 tsk Gurkemeje
Frisk estragon eller 1 knips tørret
Salt og peber

Fremgangsmåde

Pisk marinaden sammen og hæld den over de kogte, afdryppede grønsager. Lad det trække i ½-1 time. Blend eventuelt grønsager og sylteagurk eller hak dem fint. Bland mayonaise og mælkeprodukt og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber.

Server det hele med hjemmelavede fiskefrikadeller, nye kartofler, dampet spidskål eller bearnaise blomkål. Du kan finde links til opskrifterne herunder.

Du kan finde opskriften på de bedste hjemmelavede fiskefrikadeller HER
Du kan finde opskriften på Bearnaise Blomkål HER

Var du tilfreds med denne opskrift på hjemmelavet remoulade? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund marmelade

Sund marmelade

Sund hindbær- eller jordbærmarmelade, sødet med abrikoser og dadler i stedet for sukker. Let og delikat. Ingredienser til 1 portion 3 dl hindbær eller jordbær, friske eller optøede 1 dl tørrede abrikoser og dadler (udblødte) Saften af en ½ citron 1 tsk vanillepulver...

Gazpacho med jordbær

Gazpacho med jordbær

Denne opskrift på jordbær gazpacho med chili er frisk og delikat og velegnet til sol og sommer og varme dage. Opskriften stammer fra Anette Hoeg Nielsens bog Det grønne Årstidskøkken. Ingredienser til 4 personer 40 g cashewnødder 75 g løg (renset vægt) 1 sød rød...

Sommer på terrassen

Sommer på terrassen

Denne skønne e-bog, fyldt med nye opskrifter og sunde råd, kan du downloade helt gratis. Det er min sommergave til dig. Holder du af en drink på terrassen før eller efter middagen, så finder du også et par skønne opskrifter i bogen på cocktails og mocktails - altså...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Sommer på terrassen".

Du er blevet tilmeldt!