Hjemmelavet remoulade

2 sep, 2019 | Sunde Opskrifter, Sunde Salater

Til gode fiskefrikadeller, fiskefileter og anden fisk, kan jeg varmt anbefale min hjemmerørte remoulade. Den smager godt, er helt uden e-numre og kan holde sig i køleskabet i en god uges tid.

Ingredienser til en portion

200 g findelte og let dampede grønsager som eksempelvis blomkål, rosenkål, squash, gulerod og porre
1 stor syltet agurk
3 spsk økologisk mayonaise
3 spsk Skyr, Acido yogurt eller mandelyoghurt eller -fløde

Marinade:
1 spsk Balsamico eddike
1 spsk god jomfruolivenolie
1 tsk Dijon sennep
1 tsk Gurkemeje
Frisk estragon eller 1 knips tørret
Salt og peber

Fremgangsmåde

Pisk marinaden sammen og hæld den over de kogte, afdryppede grønsager. Lad det trække i ½-1 time. Blend eventuelt grønsager og sylteagurk eller hak dem fint. Bland mayonaise og mælkeprodukt og rør det hele sammen. Smag til med salt og peber.

Server det hele med hjemmelavede fiskefrikadeller, nye kartofler, dampet spidskål eller bearnaise blomkål. Du kan finde links til opskrifterne herunder.

Du kan finde opskriften på de bedste hjemmelavede fiskefrikadeller HER
Du kan finde opskriften på Bearnaise Blomkål HER

Var du tilfreds med denne opskrift på hjemmelavet remoulade? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto

Ramsløg pesto er en delikat dressing, der kan tilføre smag og cremethed til dine retter. Ramsløg pesto kan også anvendes sammen med salater, i sandwiches, i kartoffelsalater eller ovenpå ægge- og tomatmadder. Ramsløg pesto smager godt, har skarphed og fylde, og er let...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!