Squashspagetti

2 jul, 2018 | Sund Aftensmad, Sunde Opskrifter

Squashspagetti. Det er let og lækkert at lave spagetti af dine squash. Det er også sundt med squashspagetti, og du kan spise squashspagettien rå, som den er, eller lige svitse den i ekstra jomfruolivenolie på panden før servering. Herunder kan du læse om de forskellige metoder, som du kan anvende, når der skal laves squashspagetti. Du kan finde links til skønne opskrifter med squashspagetti herunder.

Fremgangsmåden er enkel, du kan anvende en spiralizer, der forvandler grønsager som squash, gulerødder eller persillerod til spaghetti. Du kan eksempelvis anvende denne lille, smarte blyantspidslignende Spirelli spiralizer fra GEFU, som du kan købe hos din isenkræmmer. Den findes idag også i en større udgave.

 

Du kan også helt enkelt bruge en kartoffelskræller, så får du blot bredere spagettistrimler ud af grønsagerne.

Det er en genial ide at anvende squash eller andre lidt hårde grønsager som gulerødder eller persillerod til spagetti. Børn elsker det som regel, og det er en god måde hvorpå du kan erstatte indtaget af hvidt hvedemel med sunde og fiberrige grønsager.

er en langt sundere og mere fiberrig udgave af spagetti, og det er en god og velsmagende måde at få flere grøntsager ind i dagligdagen på.

Squashspagetti

Squashspagetti

Lav spagetti af dine squash. Vend squashspaghettien i en lækker pesto, lavet af frisk oregano og persille, der blendes med citronsaft, olivenolie, cashewnødder, salt og hvidløg. Du kan anvende pinjekerner i stedet for cashewnødder, ligesom du kan tilsætte parmesanost efter smag og behag. Tilsæt cherrytomater og pynt med frisk oregano. Denne ret er velegnet alene eller som tilbehør til fisk eller fjerkræ.

Du kan finde opskriften på squashspagetti med tomatsalat HER
Du kan finde opskriften på kødsauce HER
Du kan finde opskriften på valnøddesauce HER

Var du tilfreds med denne opskrift, så klik gerne “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig  mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Sund solskinssmoothie

Sund solskinssmoothie

En sund solskinssmoothie, der er let at lave og som smager skønt. Den sunde smoothie er fyldt med vitamin- og næringsrige råvarer og kan give dig energi og velvære. Ingredienser (2 prs.): 2 store appelsiner Saften fra ½ lime eller 1/4 citron (kan udelades) 1 banan 1...

`Kød´boller med linser i tomatsauce

`Kød´boller med linser i tomatsauce

Delikate og velsmagende `kød´boller med linser og tomatsauce er en skøn spise, der kan kombineres med almindelig pasta, squashpasta og/eller tomatsauce. Du kan sagtens lave ekstra af de kødlignende linseboller og fryse dem ned. De kan bruges som nævnt her eller som...

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel

Squashsalat med fennikel og citrondressing er en frisk og delikat salat, der er velegnet som tilbehør til såvel kød- som plantebaserede retter. Denne opskrift er udviklet af Anette Hoegh Nielsen til bogen "Det grønne Årstidskøkken". Ingredienser til 4 personer som...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!