Grøntsagsfrikadeller – Opskrift på Sunde Grøntsagsfrikadeller

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Grøntsagsfrikadeller – Opskrift på Sunde Grøntsagsfrikadeller

     5
groentsagsfrikadeller

Denne opskrift på sunde grøntsagsfrikadeller er let at lave, og er en god måde, hvorpå man kan få flere grøntsager ind i sin kost. Derudover er de glutenfri og mælkefri. Prøv dem…

Grøntsagsfrikadeller er en genial spise og en suveræn måde, hvorpå såvel børn som voksne kan få flere sunde grøntsager indenbords. Denne opskrift på sunde grøntsagsfrikadeller er let at lave og du kan sagtens lave ekstra, som kan fryses ned. Grøntsagsfrikadellerne er glutenfri og mælkefri.

Ingredienser ca. 10 stk:

175 g fint revet rodselleri
3 fint hakkede rødløg
1 revet gulerod
3 æg
1-2 dl (glutenfri) havregryn
Karry
Flagesalt og friskkværnet peber
Jomfrukokosolie

Fremgangsmåde:
Bland samtlige ingredienser undtagen kokosolie og lad farsen hvile minimum et kvarter. Det er vigtigt, at farsen får tid til at hvile, da den ellers let falder fri hinanden. Form derefter farsen til små frikadeller og brun dem på alle sider i jomfrukokosolie. Frikadellerne kan steges færdige ved jævn varme (ca. 8 min. på hver side) eller i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter.

Server grønsagsfrikadellerne med glaskålsfritter og en god pesto
eller servér eventuelt med sunde ovnbagte rodfrugter.

Var du glad for denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “Synes godt om” herunder. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed samt nye spændende opskrifter hver måned.