Sliders – sorte mini burgers

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Aftensmad Sliders - sorte mini burgers er super laekre, dekorative og velsmagende. De er lette at tilberede og er velegnede til studenterfester, Skt. Hans eller hyggelige sammenkomster med venner

     5
Sliders - sorte miniburgers

Sliders – sorte mini burgers er super lækre, dekorative og velsmagende. De er lette at tilberede og er velegnede til studenterfester, Skt. Hans eller hyggelige sammenkomster med venner og familie. Sliders er populære, og denne version med sorte mini burgerboller er et hit. Du kan se videoen, hvor lette de er at tilberede, opskriften finder du herunder.

Ingredienser til 10 stk sorte mini burgerboller

10 g gær
1 1/2 dl mælk eller mandelmælk
1 tsk honning
1 knsp salt
40 g maltmel
185 g hvedemel
1 æg
75 g blødt smør, skåret i tern
ekstra jomfruolivenolie
sesamfrø til drys

Fremgangsmåde

Lun mælken til 35 grader Tilsæt gær, honning, salt, æg og smør Tilsæt mel lidt efter lidt Rør det godt sammen til en blød og smidig dej Lad dejen hæve i 2 timer. Tag lidt olivenolie på hænderne og form 10 små runde boller Sæt dem på en bageplade med bagepapir Drys med sesamfrø. Bag bollerne ved 185 grader i cirka 20 minutter.

Du kan se denne video, hvor let det er at tilberede Sliders  – sorte mini burgers her:

 

 

Sliders er det nye sort, og derfor får du opskriften på disse delikate mini burgers i en sort version. De er lette at lave og smager super. DEL meget gerne, for Sliders – sorte mini burgers – er et hit til både studenterfesten, Skt. Hans aften eller bare til sommerhygge med familie og venner. Du finder links til forskelligt tilbehør og delikate bøffer nederst https://www.madforlivet.com/opskrifter/sund-aftensmad/sliders-sorte-mini-burgers/

Opslået af Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) på 13. juni 2017

Til fyld kan eksempelvis anvendes:

Salat og spinat
Pesto eller mayonaise
Asparges
Tomat
Avocado
Rødløg
Krydderurter
Laks
Kylling
Humus
Små burgerbøffer

Saml de sorte sliders – mini burgers og de er klar til servering.

Du kan finde opskriften på sund burger HER
D
u kan finde opskriften på vegetarburger HER
Du kan finde opskriften på glutenfri burgers HER
Du kan finde opskriften på suveræne burgerbøffer HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Sliders – sorte mini burgers? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.