Sund, glutenfri konfekt – Mynteguf

9 dec, 2021 | Sunde Opskrifter, Sunde Snacks og Mellemmåltider

Sund glutenfri konfekt, Mynteguf, der bare smager. Det kan godt betale sig selv at lave lækker konfekt af gode, økologiske glutenfri råvarer.

Det behøver ikke tage lang tid selv at lave sund konfekt og mynteguf. Denne opskrift er let at lave, smager fantastisk og kan opbevares i en kagedåse i køleskabet.

Ingredienser til glutenfri konfekt

200 g økologiske dadler
100 g økologiske mandler
40 g jomfrukokosolie
45 g økologisk kokosmel + samme mængde til drys
30 g kakao
Vanilepulver og citronsaft
10 dråber pebermynteolie eller mere efter smag og behag
Lidt vand eller økologisk æblesaft til at samle massen med

Fremgangsmåde

Kør det hele i en food processor indtil massen er lind og sammenhængende. Dejen trilles til kugler eller stænger, rulles i kokosmel og står i køleskab nogle timer før servering. Opbevares på køl.

Var du tilfreds med denne opskrift? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Du kan se mere lækker glutenfri slik her. Du er også velkommen til at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtage nyt om mad og sundhed samt spændendeopskrifter hver måned.

Anette

Sund mad er min hjertesag, og jeg er af den dybe overbevisning, at sund mad har afgørende betydning for både vores livskvalitet og velvære. I mere end 23 år har jeg derfor skrevet om mad og sundhed i bøger og her på MadforLivet.com. God fornøjelse!

Mere på Madforlivet

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med Kaperskartofler

Citronkylling med kaperskartofler er en let og velsmagende ret, der er hurtig at tilberede. Køb en god økologisk kylling, kyllinger, der har haft et godt liv og fået god mad, smager nu engang bedst og mest næringsrige.  Du kan anvende halvdelen til denne ret i aften...

Blodtryks Smoothie

Blodtryks Smoothie

Prøv denne skønne blodtryks smoothie, der nærer og smager og hjælper til et blodtryk i balance. Smoothien smager godt og er lækker, energigivende og super let at tilberede. Den er perfekt til morgenmad - on the go - eller efter træning. Ved at blende bær, frugt og...

Bagte rodfrugter med hummus

Bagte rodfrugter med hummus

Delikat og lækker middags- eller tilbehørsret med hummus, bagte rodfrugter og crunch. Den lune salat er let at tilberede og både smager og mætter. Ingredienser til 4 personer 1 lille Hokkaido græskar cirka 800 g 3 tivoli rødbeder cirka 250 g 6 spsk ekstra...

Gratis e-bog! Tilmeld Madforlivet nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev, og modtag min e-bog "Antiinflammatorisk madplan" (Værdi 99kr).

Du er blevet tilmeldt!