Små pandekager med banan og gulerødder

Forsiden Sunde Opskrifter Sund Morgenmad Små pandekager med banan og gulerødder

     6
Smaa pandekager med banan og guleroedder

Små pandekager med banan og gulerødder er børnevenlige, lette at lave og er et hit i enhver familie. De er topsunde og smager godt.

Alle elsker pandekager, store som små. Der bliver altid en kamp om den sidste, og hvor mange jeg end laver, bliver de altid spist. De kommer med i både madpakken, på biltur og udflugt og spises til morgenmad i weekenden med honning, bær og granola. Nyd dem, og lad endelig børnene spise en mere. De er supersunde! Sådan skriver Frida Hallquist i bogen Kickstart dit sunde familieliv. Du kan læse min omtale af bogen via linket herunder.

Ingredienser til 20 stk.
4 æg
4 store gulerødder
2 modne bananer
1 dl glutenfrie havregryn
1 spsk. HUSK (gul)
1 dl plantebaseret mælk
½ tsk. kanel
½ tsk. salt
½ tsk. vaniljepulver
revet skal af ½ citron
kokosolie til stegning

Fremgangsmåde

Riv gulerødderne fint, og kom de revne gulerødder i en foodprocessor sammen med resten af ingredienserne. Blend til en blød creme. Hvis du vil have tykkere pandekager, så kom mere havregryn i dejen, og hvis du vil have tyndere pandekager, så kom mere plantebaseret mælk i dejen. Steg små pandekager på begge sider i lidt kokosolie på en varm pande, indtil de er gyldne.

Du kan finde opskriften på Chiagrød frugt og bær HER
Du kan læse min omtale af Kickstart dit sunde familieliv HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Pandekager med banan og gulerødder? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.