Gulerodssmoothie

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Drikke og Smoothies Gulerodssmothie er en delikat, cremet og let smoothie, og en god maade, hvorpaa du kan få dine sunde og fiberrige guleroedder.

     10

Gulerodssmothie er en delikat, cremet og let smoothie, og en god måde, hvorpå du kan få dine sunde og fiberrige gulerødder. For at optage flest muligt af gulerøddernes gavnlige næringsstoffer, så er det en god ide at kombinere gulerødderne med lidt godt fedt. Det kan være fra et surmælksprodukt eller mandelmælk som her, men det kan også være fra en god ekstra jomfruolie. Gulerødderne til denne smoothie er dampet let, for det giver en cremet og lækker smoothie. Du kan via videoen herunder se, hvor let det er at tilberede denne skønne og velsmagende Gulerodssmoothie.

 

Gulerødder er super sunde og kan forebygge tarmkræft. Se videoen her, hvordan du let laver en lækker, cremet gulerodssmoothie. DEL gerne, for opskriften finder du på hjemmesiden https://www.madforlivet.com/opskrifter/sunde-drikke-og-smoothies/gulerodssmoothie/

Posted by Anette Harbech Olesen (Madforlivet.com) on Thursday, 6 April 2017

Ingredienser

1 person

3 gulerødder

1 appelsin

saften af ½ citron

2-3 skiver frisk gurkemeje

1 knsp peber

1 dl Acido eller mandelmælk

Fremgangsmåde

Rengør og damp gulerødderne i to min. Skræl appelsinen og skyl gurkemejen. Herefter blender du samtlige ingredienser grundigt, til Gulerodssmoothien er cremet, blød og lækker. Server smoothien med det samme.

Du kan læse mere om gulerødder og tarmkræft HER
Du kan finde opskriften på Gulerodspostej HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Gulerodssmoothie? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.