Pandekager – opskrift på festlige pandekager

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Pandekager – opskrift på festlige pandekager

     4
Pandekager - opskrift paa festlige pandekager

Disse festlige og sunde pandekager er lette at bage, og de kan tilberedes i flere sjove farver. Pandekagerne kan anvendes til såvel morgenmad som eftermiddagshygge, og både børn og voksne vil elske dem. Pandekagerne er helt uden tilsat sukker, mælk og gluten. Du kan supplere pandekagerne med lidt kokosyoghurt og toppe med bær og frugt, det ser smukt ud og smager godt.

Ingredienser til 4 pandekager
1 dl mandler
2 bananer
2 æg
2 spsk. glutenfri havregryn
1-2 tsk Sri Lanka-kanel
1-2 tsk. rødbedekrystaller (det er dem, der giver den røde farve)
Jomfrukokosolie eller gammeldags kærnet smør til stegning

Fremgangsmåde
Blend mandlerne til mel. Tilsæt de øvrige ingredienser, og blend. Varm panden op med smør eller jomfrukokosolie, og sæt fire mindre, tykke pandekager på panden. Når pandekagerne er gyldne, er de klar til servering. De kan serveres med kokosyoghurt og toppes med is, bær og frugt. De er også lækre, bare som de er, eventuelt i madpakken næste dag.

Tip: Disse pandekager er velegnede til børnefødselsdage, og der kan også kreeres grønne eller blå pandekager med spinat eller spirulina og som her, røde Barbie- pandekager med rødbedekrystaller.

Her kan du finde opskriften på Verdens bedste pandekager
Her kan du finde opskriften påSunde minipandekager
Her kan du finde opskriften påMadpandekager med kylling og guacamole 

Var du tilfreds med denne opskrift på Festlige pandekager? Så er du velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.