Rabarbermuffins – opskrift på de bedste glutenfri rabarbermuffins

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Kager & Desserter Rabarbermuffins - opskrift på de bedste glutenfri rabarbermuffins, der bare smager og som er lette at bage

     8
Rabarbermuffins - opskrift på de bedste glutenfri rabarbermuffins

Rabarbermuffins – opskrift på de bedste glutenfri rabarbermuffins. Disse rabarbermuffins smager noget så godt, er lette at bage, og så er de ovenikøbet glutenfri og mælkefri. Du kan også vælge at bage en stor kage i en almindelig tærteform istedet for som her 8-10 muffins.

Ingredienser til 8-10 muffins eller en kage i en tærteform

2 æg – eller æggeerstatning (fx. 50 g hørfrø, kogt op i 1/2 l vand i fem min. og derefter siet. 50 g hørfrøskum svarer til 1 æg(
1 banan
140 g dadler
50 g kokossukker (alternativt ekstra 40 g dadler eller 1 revet æble)
1 dl ekstra jomfruolivenolie
1 dl mandelmælk
1/2 tsk natron
1/2 tsk bagepulver
1 tsk vanillepulver
1 knsp. uraffineret salt
75 g havregryn, blendet til mel
75 g kokosmel, blendet fint til mel (alternativt blendede mandler eller nødder til mel)
50 g groft rismel
300 g rabarber, skåret i fine stykker (gem lidt til pynt)

Fremgangsmåde

Udsten dadlerne og blend dadler, æg eller æggeerstatning, banan, sukker, olivenolie og mandelmælk. Bland mel, blendede havregryn, blendet kokosmel eller mandler/nødder med natron, bagepulver, vanillepulver og salt. Bland æggeblandingen i. Rengør rabarberne og skær dem i mindre stykker, undtagen en, der bruges til pynt. Bland rabarberstykkerne i og hæld dejen i en smurt tærteform eller i muffinsforme. Pynt med fine strimler rabarber og bag ved 180 grader i cirka 30 minutter, til kagen/kagerne er gennembagt.

Du kan finde opskriften på rabarbermuffins med crumble HER
Du kan læse mere om, hvorfor rabarber er så sunde HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Rabarbermuffins – opskrift på de bedste glutenfri rabarbermuffins? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.