Verdens bedste kartoffelsalat

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Verdens bedste kartoffelsalat smager virkelig godt og hoerer til blandt de allermest populaere opskrifter på min hjemmeside

     4

Denne kartoffelsalat er i særklasse god, og jeg tillader mig derfor at kalde den verdens bedste kartoffelsalat. Den smager fantastisk til sommerens grillmad men også til fisk og fjerkræ, og jeg har ikke oplevet en eneste, der ikke priser denne kartoffelsalat, der hører til blandt de allermest populære opskrifter på min hjemmeside. Om den er berrettiget til titlen som verdens bedste kartoffelsalat er nu op til dig at vurdere, men den er delikat, velsmagende og let at lave. Du kan også læse herunder om fordelene ved at spise kolde, afkølede kartofler fremfor nykogte samt lidt om kartofler generelt.

 

Ingredienser (4 prs. som tilbehør)

750 g kogte og afkølede kartofler, gerne nye

2 rødløg

100 g gedefeta

12 tørrede tomater (du kan også bruge friske, men de tørrede giver en mere intens smag)

Frisk purløg

Læsø eller Himalaya salt og friskkværnet peber

Dressing:

1 dl ekstra jomfru olivenolie

½ dl hvid balsamico eddike

Frisk eller tørret basilikum eller oregano

Hvidløg

Læsø eller Himalaya salt og friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

Bland dressingen sammen. Skær de kogte, kolde kartofler i mindre stykker eller skiver. Smuldr fetaen og skær de soltørrede tomater i bittesmå stykker. Bland det hele og lad det stå en times tid før servering. Pynt med friskhakket purløg lige før servering. Kan serveres med eksempelvis dejlig økologisk ørred eller laks.

Du kan læse mere om nye kartofler HER 
Du kan læse mere om kartofler HER

Var du tilfreds med denne opskrift? Så må du rigtig gerne klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.