Krabbesalat fra Ruths Hotel

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Denne delikate krabbesalat er udviklet af koekkenchef Dennis Juhl på Ruths Hotel. Den smager fantastisk godt og er let at tilberede. Krabbesalat fra Ruths Hotel kan serveres som en fyldig forret eller en selvstaendig frokostret

     3

Denne delikate krabbesalat er udviklet af køkkenchef Dennis Juhl på Ruths Hotel. Jeg har nydt den adskillige gange, når turen er gået til Skagen, og retten hører til blandt mine favoritter på Brasseriets menukort. Krabbesalaten smager fantastisk godt og er let at tilberede. Krabbesalat fra Ruths Hotel kan serveres som en fyldig forret eller en selvstændig frokostret. Den smager skønt på terrassen eller i Brasseriet på Ruths Hotel, men du kan også selv med stort held tilberede og servere denne skønne Krabbesalat fra Ruths Hotel.

Ingredienser

2 personer

Krabbesalat

250 g krabbekød
Reven skal og saft fra 1 økologisk lime
20 g ristet sesamolie
80 g mayonaise af bedste kvalitet
Uraffineret salt og friskkværnet peber

Sauce

1 dl Tamari soja
4-5 tsk honning

Tilbehør

hjertesalat, frisk dild samt hakkede og ristede hasselnødder

Fremgangsmåde

Kog saucen ind og rør alle ingredienserne til krabbesalaten sammen. Smag den til med salt og peber. Rengør og halver hovedsalaten og anret krabbesalaten som på billedet. Du kan servere salaten med et stykke tyndt, sprødt ristet rugbrød til, men det behøves ikke.

Du kan læse min omtale af Ruths Hotel og Dennis Juhl HER
Du kan finde Dennis Juhls opskrift på Skagenfisk HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Krabbesalat fra Ruths Hotel? Så er du meget velkommen til at klikke “synes godt om” herunder. Husk også at tilmelde dig mit gratis nyhedsbrev og modtag nye spændende, sunde opskrifter hver måned.