Pocheret æg og salat

Forsiden Sunde Opskrifter Sunde Salater Pocheret aeg og salat er en let og lækker ret, der er velegnet til såvel morgenmad som til frokost

     6

Pocheret æg og salat er en delikat og let ret, som er hurtig at tilberede og utroligt velsmagende. Pocheret æg og salat er velegnet til såvel morgenmad som frokost, og pocherede æg er super sunde. Garneret med lækre, panerede rødløg og hjemmelavet rå mayonnaise er denne ret en delikat mundfuld, der sagtens kan suppleres af et stykke lækkert grovbrød. Husk at vælge økologiske ingredienser, for de er ikke bare uden uønsket kemi og mere næringsrige, de smager også bedre.

Ingredienser til 2 personer

½ salathoved
1 rødløg
2 æg
rismel eller speltmel
Ekstra jomfruolivenolie
Uraffineret salt og peber

Fremgangsmåde

Rengør salaten og dup den tør. Skær eller riv den groft. Skær rødløget i skiver, vend dem i melet og steg dem på panden i ekstra jomfruolivenolie. Lad dem køle af på et stykke køkkenrulle. Pocher to æg i fem minutter og top salaten med pocheret æg og løgringe. Server med en god dressing, eksempelvis rå mayonaise, som du kan finde via nedenstående link.

Du kan finde opskriften på hjemmelavet rå mayonnaise HER
Du kan finde opskriften på Eggs Benedict HER
Du kan læse mere om æg HER
Du kan læse mere om pochering af æg HER

Var du tilfreds med denne opskrift på Pocheret æg og salat? Klik meget gerne “Synes godt om” nedenfor. Husk også at tilmelde dig mit månedlige nyhedsbrev med masser af opskrifter og inspiration til en sund livsstil. Det er helt gratis.